El cànon digital costarà 220 euros anuals a cada llar

Les organitzacions contràries al cànon digital promouran una iniciativa legislativa popular, a través de la recollida de firmes, per tal que s’elimini, portaran el cas al tribunal europeu de la competència i recorreran contra l’ordre que estableix els equips i suports subjectes a compensació per còpia privada i les quantitats aplicables a partir d’ara.

I és que segons ha explicat el president de l’Associació d’Usuaris d’Internet, Miguel Pérez, el cànon suposarà un increment mitjà del 24,2% del cost dels aparells i suports, amb un sobrecost anual d’entre 220 i 250 euros per llar. Segons Pérez, aquests diners no beneficiaran ningú, ja que es quedaran en els intermediaris, i els autors, a qui en principi s’hauria de compensar amb aquest gravamen, no se’n veuran beneficiats.

OPINIÓ: És un tema complicat per que per supost també hem d’entendre que s’ha de compensar als autors, pero el que no es pot fer es un canon indiscriminat com el que s’ha fet. El canon s’hauría de centrar en coses més lògiques i no en la gravació d’ún telefon per que hi puges posar música piratejada.

Segueix llegint a 3cat24.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s