El PSPV denuncia que Barberá encobreix un deute de 120 milions

El grup municipal socialista ha fet balanç d’un any de govern municipal. Un dels principals problemes que va posar sobre la taula la portaveu del grup, Carmen Alborch, és que l’Ajuntament ha fet una pujada encoberta dels impostos i arrossega un deute de més de “120 milions d’euros”.

En matèria d’equipaments, Alborch ha denunciat que Rita va plantejar 120 infraestructures en els barris i només s’han posat primeres pedres de tres centres de salut i s’ha inaugurat el Bioparc, mentre “el centre cultural de la Rambleta està paralitzat fa anys”. La falta d’un estudi d’impacte mediambiental per la Fórmula 1 o el desinterès per una política de mobilitat que cuide el medi ambient són altres de les manques que Carmen Alborch va exposar.

A més, de les 50 mocions presentades pel grup socialista, 33 han estat rebutjades pel govern municipal. Per exemple, les referents a la creació d’una comissió no permanent per a planificar la façana marítima i altra relativa a la participació en la revisió del Pla General.

Noticia gràcies a ADN.es

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s