La sanció contra ACPV per les emissions de TV3 arriba a judici

El Tribunal Superior de Justícia valencià ha citat a declarar demà Acció Cultural del País Valencià (ACPV) pel recurs (pdf) contenciós-administratiu que va presentar contra l’expedient administratiu que li havia obert la Generalitat Valenciana a principis del 2007, que li ordenava el tancament dels repetidors de TV3 del Bartolo, el Montdúver i la Carrasqueta (ja executat) i li imposava una multa de 300.000 euros. La vista pública es farà a migdia a la secció primera del tribunal.

La vista pública es farà al palau de Justícia, a la Porta de la Mar de València. Una vegada feta, el procediment quedarà conclòs per a sentència. Si el tribunal dóna la raó a ACPV, l’expedient del govern quedarà arxivat. Si la dóna al govern, els recursos d’apel·lació que ha presentat per entrar en els terrenys en què hi ha el Bartolo i el Montdúver es poden desencallar en favor seu, explica Anna Oliver, d’ACPV.

Segueix llegint a VilaWeb.cat

Anuncis

Un pensament sobre “La sanció contra ACPV per les emissions de TV3 arriba a judici

 1. Voleu veure les noticies que no apareixen a Canal9??? Voleu veure les noticies que Camps intenta amagar-nos als Valencians?? Aqui teniu dos resums de dues d’aquestes noticies que tant incomoden al PP de Camps… veritat que a Canal9 no les heu vist??

  D’ungles amb el conseller d’Educació
  Este és el José Ballester Gozlavo, un institut enclavat a Torrefiel, un dels barris més oblidats de la ciutat de València. Ahir coneguerem que el claustre d’este centre ha decidit impartir el curs vinent l’assignatura d’Educació per a la Ciutadania en castellà o valencià i no en anglés, tal i com vol la conselleria.

  Camps no va a les Corts ni a despedir-se
  El ple de les Corts de hui, ha tancat el calendari de sessions fins a després de l’estiu. Un ple descafeinat que s’ha celebrat amb la absència del president Camps, com ha sigut habitual durant tot l’any.

  mireu aquestes i altres noticies a http://www.infotelevisio.com una televisió fora de la MÀ Negra del PP. Us recomane entrar esporadicament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s