Ibarretxe: ‘Donar la paraula al poble és un exercici de responsabilitat política’

El parlament basc aprovarà avui el projecte de llei (pdf) de consulta popular que promou el govern (vegeu-ho en directe).

El cap del govern basc, Juan José Ibarretxe, ha fet la presentació del projecte, destacant que donar la paraula al poble és un exercici de responsabilitat política i de normalitat democràtica. ‘Preguntar no és dramàtic, és simplement democràtic’, ha dit Ibarretxe, que ha defensat la legalitat i la legitimitat del projecte de consulta popular (vegeu-ne un fragment).

OPINIÓ: Ja vaig dir quant es va presentar aquest projecte, que tot allò que supose donar la paraula al poble comptará amb el meu suport. És el poble el que hauría de decidir el seu futur….. i no se per que alguns que es diuen “democràtes” no accepten aço… o es que tenen por de que el poble parle?

Seguiu llegint la noticia a VilaWeb.cat

Anuncis

5 pensaments sobre “Ibarretxe: ‘Donar la paraula al poble és un exercici de responsabilitat política’

 1. Jo estic d’acord en que fasen un referendum, pero primer que els criminals d’eta entreguen les armes i que la kaleborroca deixe de fer tot el mal que esta fent al poble basc, despres de tot aixo, la gent ja podra votar en un referendum en tota llibertat.
  Salut i Republica

 2. Pero es que saps el que passa? Que si fem això que tu dius, aleshores el que fem es donarli a ETA poders per a que decideixca el futur de tota la societat… i al menys a mi això no em pareix just.

 3. Us contaré una historieta…

  Visc a una finca (País Basc) on sóm 10 veïns. Dels 10 veïns hi ha gent que vol pintar la façana de la finca (Independentistes) i hi ha gent que no la vol pintar-la (No independentistes).

  Pero resulta que dins de la gent que vol pintar la façana (independentistes) hi ha un veí que embruta cada vegada que pot la façana per tal d’obligar a la resta a pintar-la (ETA).

  La meva pregunta és… Deuriem de fer una votació (referendum) per decidir si pintem o no la façana (independència o no independència)?? O hem de oblidar-nos de la votació perque hi ha un veí (ETA) que embruta la façana??

  Jo personalment sóc partidari del referendum, cadascú és lliure del seu vot, i només respectant totes les veus i colors viurem en una vertadera democràcia, mentre això no siga així… no estarem davant d’una democràcia total. Això sí… el que embruta la façana evidentment ha de rebre el castig pertinent… però això no comporta que li donem el poder sobre la elecció lliure de cadascun dels individus d’un país. SI AL REFERÈNDUM!!!

  Sempre amb el poble

  Robin Hood

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s