El Consell gasta en la Expo de l’aigua gairebé el mateix que Catalunya, Murcia i Balears juntes

La Comunitat Valenciana no ha escatimat recursos per a propagar el seu missatge sobre la solidaritat hídricca en l’Exposició Internacional de Saragossa.

Malgrat que el president del Consell, Francisco Camps, va donar l’esquena als organitzadors al no acudir a la inauguració, la Comunitat està representada en gran a Saragossa amb un pavelló que costa sis milions d’euros. Cap comunitat ha posat tant diners per a fer escoltar la seva veu en la Expo de l’aigua, excepte l’organitzadora, Aragó, el pressupost inicial de la qual de 20 milions es va disparar finalment a 25.

La inversió per a la construcció, gestió i desmuntatge del pavelló valencià, la més alta de totes les autonomies, gairebé doblega a la segona més cara, Andalusia, que el seu stand ha costat 3,5 milions. El pavelló més modest en pressupost és Astúries, amb 700.000 euros.

Segueix llegint a Levante-EMV.com

Anuncis

2 pensaments sobre “El Consell gasta en la Expo de l’aigua gairebé el mateix que Catalunya, Murcia i Balears juntes

  1. Estic d’acord roja… pero per molts diners que es gastaren en educació no crec que hagueren aconseguit res amb tú. Tens una pinta de ignorant que no te la acabes… tens el graduat escolar…? (torna a llegir el teru comentari i t’adonaras del que et dic)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s