L’Ajuntament de Benigànim OBLIGA a escriure en castellà

En un full de l’Ajuntament ha enviat a les empreses de la construcció per a que passen presupost per a la rehabilitació de la casa ribelles, s’exigís com a condició previa que el projecte estiga redactat únicament en castellà.

Tal i com podem llegir en la linea 10 del document (fer click damunt per ampliar), l’Ajuntament obliga a redactar en castellà. Per si no era prou passar el valencià a un segon plànol, ara resulta que tornem a l’autoritarisme del senyor Puchades i la priorització i unificació del PP de Benigànim en torn al Castellà.

Anuncis

14 pensaments sobre “L’Ajuntament de Benigànim OBLIGA a escriure en castellà

 1. Tenim el que ens mereixquem, d’aci poc trauran una circular en la cual dira que cuant vullgues parlar en el senyor alcalde, tens que parlar-li en castellà.
  Salut i Republica

 2. Té collons la cosa… encara que no se de lleis, crec que és il·legal obligar a presentar documents oficials en una sola de les llengües cooficials, i si fer-ho en valencià fos motiu d’exclusió es podría denunciar a la corporacó municipal.
  Per qué no demanen que els plecs es presenten en anglés? Suposadament és l’altra llengua que tothom deu conéixer, ja que als insituts s’obliga també a estudiar assignatures en aquesta llengua, que vos pareix?
  Espere que almenys tinguen un poc de trellat i rectifiquen (el trellat, com el valor al servei militar, es dóna per suposat a unes persones que es dediquen a regir un ajuntament, i algú d’ells fins i tot és professor i déu de tindre un poc de culturilla, no?)
  Enfi, que el que passa al meu poble no ho he vist enlloc, i mira que visc lluny d’aqui i m’he patejat bastant geografia…
  Ala, a cascar-la

 3. Que fort!!!!! ja ja havia sentit algún comentari, pero pensava que eren rumors….

  Em pareix una poca vergonya!!!!!!

  Els podeu explicar a aquests tios que Franco ja s’ha mort????????

 4. Pero la casa ribelles no estava acabada???Al menys això dia el psoe. Que volen marcar-se un tanto ara? Jo he vist la casa i falta moltissim per acabar-la.Pero els socialistes ja la veien acabada.

 5. ARTÍCULO 35. DERECHOS DE LOS CIUDADANOS LEY 30/1992
  d) A utilizar las lenguas oficiales en el territorio de su Comunidad Autónoma, de
  acuerdo con lo previsto en esta Ley y en el resto de Ordenamiento Jurídico.
  ARTICULO 6. ESTATUTO DE LA COMUNIDAD VALENCIANA
  d) A utilizar las lenguas oficiales en el territorio de su Comunidad Autónoma, de
  acuerdo con lo previsto en esta Ley y en el resto de Ordenamiento Jurídico.
  ARTICULO 9. ESTATUTO DE LA COMUNIDAD VALENCIANA
  d) A utilizar las lenguas oficiales en el territorio de su Comunidad Autónoma, de
  acuerdo con lo previsto en esta Ley y en el resto de Ordenamiento Jurídico.

 6. Si l’escrit este l’aguera fet el psoe, pero obligant a que fora enviat en valencià, ens agueren tractat de que volem acabar en el castella. Aixina q es el que volen ells?

 7. L’unic que crea aquest tipus d’accio es polemica. L’unic sentit d’aquesta carta es obrir debats inecessaris.Eixa frase esta posada amb no se molt be quina intencio, pero genera conflictes i lleva llibertats.

 8. Jo crec que aixó no ho poden fer, inclús il·legal. Obligar a algú a escriure-li en castellà o en valencià no poden. A més, el que dona a entendre ací es que si està en valencià, no en faran ni cas.

 9. Aquest partit esta llevant-mos moltes llibertats a aquest poble!!!, vos mostrem les nostres opinions, que espere que algu les comparteixca amb nosaltres:

  – Començant per la nostra llengüa (el valencià, persupost) que mos la volen sensurar, no se el perque voleu fer aço a estes altures, quant vosaltres tambe la parleu, o es que escrita no l’enten senyor Puchades?? no te prou coneixements per a no entendre-la?? aixo un MESTRE no esta ben vist culturalment, aixo es una cultura mes.

  – “Despedint” a gent fen-los aborrir la seua feina ben feta .

  – La restauracio (pintar) de l’esglesia no tenim el perque de pagar-la el poble sino ells mateixos (el clero) i sinos que la pinten els seus fiels cooperadors del poble, que no son poquets, per desgracia.

  – Tambe em pareix molt fort el sou de 1800 euros de PAGNA per portar al seu carrec a tres simples persones tinguent un simple graduat de la ESO, jo tambe voldria una feina com eixa, jaja, es broma!!!!

  – Respecte al comentari del institut, tinc que dir-li senyor Don Juan Puchades li recorde que el terreny on esta situat el institut era del senyor Paco i tant que ha dit de la gent que esta ahi treballant, li recorde que tambe esta la nora del excalde Paco, triada segons tu, a dit.

  – Pot voste explicar-me que vol dir aixo de que l’altre govern entrava a la gent a dit?? esque en veig mes ara que antes (exemple: Hans el regidor de festes, Mª Jesus la del bando, Moises el del pavello, ixe tampoc es a dit?? i… pase d nomenar-ne mes que sinos m’ensenc).

  Bueno per a hui ja tenim prou, un altre dia seguirem, VOS ESPEREM A TOTS EN EL PROXIM PLE que sera a finals del mes de Juliol. Bts a tots els socialistes!!!

  P.D: L’altre govern valorava mes un esforç de treball (fora el que fora) que les idees politiques que te cadascu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s