El bando fa propaganda de l’entrevista a Puchades aquesta nit

El sectarisme del PP de Benigànim ha arribat a que fa uns minuts en el bando municipal, s’haja fet propaganda d’una entrevista DE PARTIT que es fará al senyor Puchades aquesta nit.

El règim autoritari del PP de Benigànim va avançant i l’Ajuntament ha deixat de ser un servei públic per estar al servei del partit. Pero senyor Puchades, no te vergonya de fer el que fa? Per que anúncia en un servei públic com el bando municipal una entrevista que és ESTRICTAMENT de partit? I no hem vinga en escuses, per que la de l’altre dia l’entrevista de la ràdio a Jose Ramón no la va anunciar pel bando, per que?

En fi més que lamentable, estarem atents aquesta nit per enregistrar l’entrevista i donar a coneixer a tots les falsetats que aquest senyor diu i fa amb la seva actitud totalitarista.

Anuncis

14 pensaments sobre “El bando fa propaganda de l’entrevista a Puchades aquesta nit

 1. PER A FALSETATS LES QUE VA DIR JUAN RAMON VALLADA, QUE LES VA DIR.
  ACTITUD TOTALITARISTA ES EL QUE DIU MENTIRES I SE LES CREU (FIDEL CASTRO)
  PRIMER ES DEU ESCOLTAR I DESPRES OPINAR.
  O SOLS VAL, LO QUE ES DIU PER LA TEUA PART?.
  AIXINA ENTENEU LA DEMOCRACIA?
  DONAR INFORMACIO NO ES PAREIX CORRECTE?
  JUAN RAMON VA DEMANAR QUE ES DIGUERA EN EL BANDO?
  TENS POR DE LO QUE PUGA DIR?.

 2. Aci lo que es tracta es de la utilització d´un servei pùblic com es el bando per a us particular i partidista. Francament lamentable.

 3. “Juan Ramon Vallada”, com li dius tu, si li van fer l’entrevista dege ser per que ho van traure de la butxaca del partit, i per tant pot dir el que vullga mentires o no. No com vosaltres que no teniu vergonya de gastar diners públics I MITJANS PÚBLICS per a fer una entrevista que estrictament DE PARTIT.

 4. xe pero que malos sou.
  Primer, visaRamón i ara Juan Ramón Vallada.
  Només sabeu insultar.
  Ara tambe mentiros?
  Pero si es el pp el que no ha fet res del que va dir.
  S’an desfet de tots els que han pogut (els que no eren de la ideologia que els interesa).
  Recurten el presupost en cultura i esport, i no fan res del que van prometer,
  Es posen uns sous desorbitans per al treball que fan (res).
  Desde luego, solana 7 ,hasta guanyant les eleccions tingueu malixia.
  Será de vore que no sabeu fer res, i no ho voleu reconeixer.
  salut i republica

 5. ale va anem a vore totes les mentides del senyor puchades:
  – Asfaltat de molts camins, quins? estan igual que estaven abans de les eleccións, el que si ke han fet es arreglar algun marge per les pluges.
  – centre d’oci i la carretera, el projecte on esta?
  – Arreglar el poliesportiu, primera aixo no es poliesportiu, es pati de l’escola, i estan arreglant-ho molt be, pero perque no fan el poliesportiu que anava a fer el psoe i ho tindriem tot nou?
  – Llocs de treball al ditet: qui ha fet oposicions per a entrar ara a l’ajuntament: pacna, que no estava ni en la llista? moi, que van tirar a Antonio? mare meua!!!
  -S’han de gastar 300.000 euros en el centre de dia, perque no van començar dins del plaç que tocava i hagueren pogut aprofitar la subvenció que hi havia?
  -en cultura violeta canvi? que el psoe no es el que va traure les campanyes d’anem al teatre per exemple?
  -La casa ribelles ara resulta que es una idea del pp? pero si la primera fase esta feta pel psoe!
  -En festes es fara de tot? en menys diners? i el cara a cara, en conter de llevar coses perque no afegixen?
  -Un poble mes net i mes cult? la maquina de netetjar ara pasa alguns dies i no tots com abans, i lo de mes cult, i soles vol presupostos i bandos en castella?
  bueno ara si que he vist que projectes per a estos 4 anys, molt poquets, sols he vist de nou el centre d’oci i la carretera de la pobla i si es fa,tot lo demes ha sigut llevar coses o fer seues idees dels altres, ai el que ens espera!!

 6. Solana7…. la MK no fa entrevistes debades aixina que… d’algún lloc han eixit els diners… tots sabem que pageu una quota per a que vos façen propaganda…

 7. a dit que an perdut la suvencio perque no trobava arquitectes i ijenier de camins mare meua cuans en vol millors quels que a trobat que a cada cuestio te que consultar els llibres i no sen trau una dels ditx . no si ancara seu creura la xent que no en trobaren vaxa una escusa. aixo es igual que dir ara no construix preque no trobe obrers

 8. A BENIGÀNIM NO TENIM ALCALDE!!! TENIM UN DÉU!!! EL DÉU BACUS!!! I NO ES FAN ENTREVISTES ES FAN BACANALS!!! VISCA LA ORGIA DEL PP!!!

  El millor moment quan a dit lo dels “Cirurgians” jeje que “Collons” que tens Juan!! Toca-li la trompa al xic!! Encara tens la cara de tornar a insistir en eixa comparació?? De Cirurgians només teniu els SOUS, però mai tindreu el seu temple ni el seu saber fer!!

  Després dius que si la gent critica i deixa de criticar la teva gestió… però que vols que facen?? Que no veus que fas?? si et passes l’entrevista “Orgasmant” de lo bé que ho feu tot!!! Un Orgasme darrere d’un altre… intentant fent creure que tot allò que no sabeu ni per on agafar-ho és degut a que l’antic equip no va fer les actuacions de manera correcta. Clar que si home!!

  Llavors Juan, si feren tan mala gestió… Com pot ser que en 8 anys feren tot allò que varen ser capaços de fer?? i això que eren tots un ATS’s ineptes e??

  VINGA JA!!!! Això no és una entrevista, això és un mitin!! Només faltava que posaren la música del nodo abans de començar l’entrevista!! Amb les preguntes i respostes preparades, sense tocar els temes més sagnants de l’actual equip de govern, i sense que la periodista “per dir-li d’alguna manera” faça ningun tipus de rebatiment ni cap pregunta objectiva. Benvinguts a la MK (El Ben-INformat en format audiovisual).

  I els comentaris sobre els seus regidors?? Diu que Violeta és la millor regidora en cultura, que no hi ha color!! No No… no hi ha color… es veritat… una regidora que no és capaç ni d’organitzar les llistes d’un concurs i de pagar les inscripcions quan tocava tal i com es va demostrar al Ple municipal… és la millor regidora en Cultura a la que podem aspirar?? espera Juan… et donaré una explicació a vere si aclarixes algunes idees:

  Cultura: 1.Conreu dels coneixements de la persona humana. 2. Conjunt de coneixements literàries, artistiques, musicals…que es posseeixen com a fruit d’estudi. 3. Conjunt de tradicions i de formes de vida d’un poble.

  Respecte al punt (1).- Es evident que Violeta té molts coneixements de la persona humana veritat??

  Respecte al punt (2).- Es evident que Violeta és una gran estudiosa i com a tal té una gran base de dades de coneixements de tots els àmbits. Si es que es la millor!! I QUE VISCA EL AUTO-ORGASME E JUAN??

  Respecte al punt (3).- També és evident que Violeta coneix les tradicions de Benigànim i del País Valencià com ningú. Per això ens recomana llibres de lectura en la nostra llengua (el Castellà) (La única lengua Comun de nosotros los Españoles).

  No res i avant!!… que vaig posar la televisió esperant veure una entrevista… i encara l’estic esperant. Vaig posar la MK a l’hora que se suposava que feien una entrevista esperant veure l’alcalde de Benigànim, i hem vaig trobar en una “Bacanal Orgasmatica Politica” a la que convidaven a la gent a arribar al clímax mitjançant el “Onanisme Pepero”.

  Juan Puchades i al PP de Benigànim l’únic que heu sabut fer és aprofitar els mitjans de comunicació com a de propaganda politica. Utilitzar la MK de manera partidista, tal com fa Camps en Canal9!! però això no és tot!! Ha tingut l’atreviment de dir en l’entrevista “Qui vullga saber la veritat que mire el Ben-Informat”… jeje el Ben-INformat!!

  Si si.. tranquil que el llegirem i en acabar-lo per a continuar llegint novel·les de LITERATURA FANTÀSTICA…
  LLegirem LA BIBLIA on hem sembla que també apareix un Déu!!

  Apaguem la tele…. i obrim els ulls

  Robin Hood

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s