Estem pujant l’entrevista a Puchades

Segurament molts de vosaltres ja haureu entrat ací buscant el video de l’entrevista al senyor Puchades que aquesta nit ha emés la MK

Dir-vos que estem editant el video (inclogent aclaracions i precisions) una vegada estiga editat el pujarem al Youtube.

Esperem que per a hui al migdia puga ja estar tot disponible.

Per fer una primera valoració podríem resumir en una paraula “AL·LABAM”, res mal fet tots treballen molt…. en fi lo que era d’esperar una entrevista DE PARTIT. Per supost no ha parlat ni de la pujada d’impostos, ni la castellanització del poble ni de les pròpies inversions en propaganda. En fí, lo dit, avui al migdia video i reaccions.

6 pensaments sobre “Estem pujant l’entrevista a Puchades

 1. A part de les coses omitides, i les mentides que deia, a part de tot aixo ha inventat un nou verb!!!!

  el verb necitar,

  yo necite
  tu necites
  ell necita
  nosaltres necitem
  vosaltres neciteu
  ells neciten

 2. A BENIGÀNIM NO TENIM ALCALDE!!! TENIM UN DÉU!!! EL DÉU BACUS!!! I NO ES FAN ENTREVISTES ES FAN BACANALS!!! VISCA LA ORGIA DEL PP!!!

  El millor moment quan a dit lo dels “Cirurgians” jeje que “Collons” que tens Juan!! Toca-li la trompa al xic!! Encara tens la cara de tornar a insistir en eixa comparació?? De Cirurgians només teniu els SOUS, però mai tindreu el seu temple ni el seu saber fer!!

  Després dius que si la gent critica i deixa de criticar la teva gestió… però que vols que facen?? Que no veus que fas?? si et passes l’entrevista “Orgasmant” de lo bé que ho feu tot!!! Un Orgasme darrere d’un altre… intentant fent creure que tot allò que no sabeu ni per on agafar-ho és degut a que l’antic equip no va fer les actuacions de manera correcta. Clar que si home!!

  Llavors Juan, si feren tan mala gestió… Com pot ser que en 8 anys feren tot allò que varen ser capaços de fer?? i això que eren tots un ATS’s ineptes e??

  VINGA JA!!!! Això no és una entrevista, això és un mitin!! Només faltava que posaren la música del nodo abans de començar l’entrevista!! Amb les preguntes i respostes preparades, sense tocar els temes més sagnants de l’actual equip de govern, i sense que la periodista “per dir-li d’alguna manera” faça ningun tipus de rebatiment ni cap pregunta objectiva. Benvinguts a la MK (El Ben-INformat en format audiovisual).

  I els comentaris sobre els seus regidors?? Diu que Violeta és la millor regidora en cultura, que no hi ha color!! No No… no hi ha color… es veritat… una regidora que no és capaç ni d’organitzar les llistes d’un concurs i de pagar les inscripcions quan tocava tal i com es va demostrar al Ple municipal… és la millor regidora en Cultura a la que podem aspirar?? espera Juan… et donaré una explicació a vere si aclarixes algunes idees:

  Cultura: 1.Conreu dels coneixements de la persona humana. 2. Conjunt de coneixements literàries, artistiques, musicals…que es posseeixen com a fruit d’estudi. 3. Conjunt de tradicions i de formes de vida d’un poble.

  Respecte al punt (1).- Es evident que Violeta té molts coneixements de la persona humana veritat??

  Respecte al punt (2).- Es evident que Violeta és una gran estudiosa i com a tal té una gran base de dades de coneixements de tots els àmbits. Si es que es la millor!! I QUE VISCA EL AUTO-ORGASME E JUAN??

  Respecte al punt (3).- També és evident que Violeta coneix les tradicions de Benigànim i del País Valencià com ningú. Per això ens recomana llibres de lectura en la nostra llengua (el Castellà) (La única lengua Comun de nosotros los Españoles).

  No res i avant!!… que vaig posar la televisió esperant veure una entrevista… i encara l’estic esperant. Vaig posar la MK a l’hora que se suposava que feien una entrevista esperant veure l’alcalde de Benigànim, i hem vaig trobar en una “Bacanal Orgasmatica Politica” a la que convidaven a la gent a arribar al clímax mitjançant el “Onanisme Pepero”.

  Juan Puchades i al PP de Benigànim l’únic que heu sabut fer és aprofitar els mitjans de comunicació com a de propaganda politica. Utilitzar la MK de manera partidista, tal com fa Camps en Canal9!! però això no és tot!! Ha tingut l’atreviment de dir en l’entrevista “Qui vullga saber la veritat que mire el Ben-Informat”… jeje el Ben-INformat!!

  Si si.. tranquil que el llegirem i en acabar-lo per a continuar llegint novel·les de LITERATURA FANTÀSTICA…
  LLegirem LA BIBLIA on hem sembla que també apareix un Déu!!

  Apaguem la tele…. i obrim els ulls

  Robin Hood

 3. Jo vaig veure la entrevista quasi al final. Però en un ratet en vaig tindré prou.
  Quin tall de mentires, una darrere altra, sols fan que criticar al anterior equip de govern, Però que es pensen que son? Si no tenen ni idea de res. No saben ni organitzar una simple llista d’horaris.

  Benigànim era un poble a envejar, però ara em anat arrere.

  Salut i força

 4. Perdoneu l’espera, pero estic editant el video en aclaracions despres de les intervencions….. al tindrelo que partit en parts per pujar-lo al Youtube, tardaré una mica més…. a veure si d’ací unes horetes ja está tot llest….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s