Entrevista-Miting a Puchades en la MK (Completa)

Per fi ja podem oferir-vos l’entrevista completa que ahir la MK va fer a l’actual alcalde de Benigànim, Juan Puchades, l’entrevista está dividida en 4 parts. Bueno això de dir-li entrevista es un dir, per que es pareixia més a un miting polític que altra cosa pero bé….

A BENIGÀNIM NO TENIM ALCALDE!!! TENIM UN DÉU!!! EL DÉU BACUS!!! I NO ES FAN ENTREVISTES ES FAN BACANALS!!! VISCA LA ORGIA DEL PP!!!

El millor moment quan a dit lo dels “Cirurgians” jeje que “Collons” que tens Juan!! Toca-li la trompa al xic!! Encara tens la cara de tornar a insistir en eixa comparació?? De Cirurgians només teniu els SOUS, però mai tindreu el seu temple ni el seu saber fer!!

Després dius que si la gent critica i deixa de criticar la teva gestió… però que vols que facen?? Que no veus que fas?? si et passes l’entrevista “Orgasmant” de lo bé que ho feu tot!!! Un Orgasme darrere d’un altre… intentant fent creure que tot allò que no sabeu ni per on agafar-ho és degut a que l’antic equip no va fer les actuacions de manera correcta. Clar que si home!!

Llavors Juan, si feren tan mala gestió… Com pot ser que en 8 anys feren tot allò que varen ser capaços de fer?? i això que eren tots un ATS’s ineptes e??

VINGA JA!!!! Això no és una entrevista, això és un mitin!! Només faltava que posaren la música del nodo abans de començar l’entrevista!! Amb les preguntes i respostes preparades, sense tocar els temes més sagnants de l’actual equip de govern, i sense que la periodista “per dir-li d’alguna manera” faça ningun tipus de rebatiment ni cap pregunta objectiva. Benvinguts a la MK (El Ben-INformat en format audiovisual).

I els comentaris sobre els seus regidors?? Diu que Violeta és la millor regidora en cultura, que no hi ha color!! No No… no hi ha color… es veritat… una regidora que no és capaç ni d’organitzar les llistes d’un concurs i de pagar les inscripcions quan tocava tal i com es va demostrar al Ple municipal… és la millor regidora en Cultura a la que podem aspirar?? espera Juan… et donaré una explicació a vere si aclarixes algunes idees:

Cultura: 1.Conreu dels coneixements de la persona humana. 2. Conjunt de coneixements literàries, artistiques, musicals…que es posseeixen com a fruit d’estudi. 3. Conjunt de tradicions i de formes de vida d’un poble.

Respecte al punt (1).- Es evident que Violeta té molts coneixements de la persona humana veritat??

Respecte al punt (2).- Es evident que Violeta és una gran estudiosa i com a tal té una gran base de dades de coneixements de tots els àmbits. Si es que es la millor!! I QUE VISCA EL AUTO-ORGASME E JUAN??

Respecte al punt (3).- També és evident que Violeta coneix les tradicions de Benigànim i del País Valencià com ningú. Per això ens recomana llibres de lectura en la nostra llengua (el Castellà) (La única lengua Comun de nosotros los Españoles).

No res i avant!!… que vaig posar la televisió esperant veure una entrevista… i encara l’estic esperant. Vaig posar la MK a l’hora que se suposava que feien una entrevista esperant veure l’alcalde de Benigànim, i hem vaig trobar en una “Bacanal Orgasmatica Politica” a la que convidaven a la gent a arribar al clímax mitjançant el “Onanisme Pepero”.

Juan Puchades i al PP de Benigànim l’únic que heu sabut fer és aprofitar els mitjans de comunicació com a de propaganda politica. Utilitzar la MK de manera partidista, tal com fa Camps en Canal9!! però això no és tot!! Ha tingut l’atreviment de dir en l’entrevista “Qui vullga saber la veritat que mire el Ben-Informat”… jeje el Ben-INformat!!

Si si.. tranquil que el llegirem i en acabar-lo per a continuar llegint novel·les de LITERATURA FANTÀSTICA…
LLegirem LA BIBLIA on hem sembla que també apareix un Déu!!

Apaguem la tele…. i obrim els ulls

Comentari de Robin Hood

Anuncis

63 pensaments sobre “Entrevista-Miting a Puchades en la MK (Completa)

  1. Arribat la ley de l´enbut la part ampla pera ells i l´estreta pera els veins .resulta que en les tacses que enviaren als constructors pera cacular les llisensies o l´impos sobre construccions diu pintura fachada 6 ´5 € METRO CUADRAT i ara ells demanen presupost pera pintar el trinquet. i-a un pintor que a pasat preu a 3 € metro cuadrat o siga menos de la mitat d´el que diuen ells que val el metro cuadrat i els a paregut car i an contractat en un altre pintor ancara mes barat.com eu veus fidel del pp . osiga que si a un particular el pintor li pinta la facha a 3€ meto cuadrat ells t´obigen a pagar el inpost a relasio de 6´5 pero pera ells no . com sa seguren el bons sueldos an la suor dels veins

  2. si que me pareis be que demanen presupostos i que estalvien .el que no esta be es que obligen a posar el preu del metro cuadrat en la llisensia dos vegades lo que realment val pera que el tan per cent del valor siga mes alt i cobrar mes i la situasio economica no esta pera apretar tant

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s