La Generalitat actuará contra “l’ofensiva laica” del PSOE

Rambla, va realitzar aquest anunci a través d’un comunicat, va explicar que, amb aquesta mesura, el Govern valencià pretén “emparar la tradició cultural religiosa de la Comunitat”

Després de donar-se a conèixer que el Govern s’ha proposat com un dels seus principals reptes de legislatura la progressiva desaparició de símbols i litúrgies religioses en els espais públics i en actes oficials apostant per la laicitat com senyal principal de l’Executiu central, fent referència a la iniciativa presentada pel PSOE en el seu 37 Congrés Federal que se celebra a Madrid en la qual es proposa avançar en la “laicitat” de l’Estat.

Segueix llegint a Levante-EMV.com

OPINIÓ: De nou el PP es torna a perfilar com un partit de dreta catòlica….tant que deien que anaven cap al centre i mira. El fenomen de la regiliositat de la dreta ve de lluny, i sobretot te la base en l’ideologia del franquisme, si tenim en compte que un ministre de Franco va fundar aquest partit. Pel contrari aquest fenómen no es dona en altres païssos, com poden ser França o Anglaterra. El cas francés crec que és un dels models ha seguir ja que sempre ha estat molt clar el tema del laicisme tant en la dreta com en l’esquerra… es un tema que a ningún govern d’allà s’els ocorrería tocar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s