Nova secció: “Fem Propostes”

Hui estrenem una nova secció que preten ser un lloc per recollir les propostes i queixes dels ciutadans i ciutadanes de Benigànim

Després de vore que pels comentaris quedaven moltes propostes i queixes que tenía la gent, en aquesta nova secció qualsevol podrà aportar la seva proposta, alternativa o queixa personal que nosaltres ens encarregarem de fer-la saber a l’autoritat que pertoque.

Esperem que la nova secció siga útil per a tots….

Anuncis

4 pensaments sobre “Nova secció: “Fem Propostes”

 1. Açò del llosar està be, però també he ho voldria veure a la pg. oficial del Exc. Ajuntament de la Vila Reial de Benigànim( ja que l’anterior no funcionà be, o crec que ens duia a una porno ) i altres informacions mes, encara que i sigen d’ el estil del “Ben-informat”, després qu’ hom pense i opine, fins i tot una descarrega dels plenaris que hi fan, així he ho veuria tot hom i no parlariem d’ oides, cosa que ens agrada a tots un momtó.
  En lo referent als bands que diuen que fan, que peguen una volta per el poble i mirent els que hi han trencats i he ho reparen, com son els que donen veu al barri de la rosaleda, els del carril i altres que hi pugen haver-hi, no que façen les probes a tot volum i després diguen que va tot be, o si cal, posar-ne de més endavant, encara que fasi falta fer un prestec per compar l’ equip de só, ja que la treballadora que fa els bands es trobar molt incòmoda fent una feina que no es veu reflectida en les millors condicions de treball, que reclami i si cal fer una recollida de firmes per eixe assumpte supose que tot Benigànim la recolçarà, i així sabrem lo que fan al parc o a altres llocs i podrem donar l’ opinió tant si ens agrada com si no.
  Més endavant si hi ha qu’ escriure més he ho farè, però per avui es fà molt llarc l’ assumpte i no cal aburrir a la gent per ser el meu primer dia.
  Salutacions per a tot hom.

 2. Ja tocaba una secció com aquesta. Ahí va la meua proposta o preocupació: l’altre dia passant pel parque, em vaig adonar que una de les palmeres que estan al costat del taronger de la Beata està massa de costat, pareix dèbil i fa por que amb una tronada forta o amb el vent, puga arribar a caure… i en el parque sempre hi ha gent.
  Espere que de veres s’encarregueu de fer-ho saber a les autoritats municipals i que s’ho prenguen com algo positiu i no com una altra manera d’atacar la nova alcaldia. Gràcies

 3. Gràcies per l’acollida que ha tingut la secció, recollirem les propostes i queixes, i quant en tinguem algunes més ho farem saber a les autoritats corresponents. Encara que us puc assegurar que desde l’Ajuntament lligen aquest bloc, per tant si tenen voluntat podrán fer-ho….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s