Les entrevistes i el bando

Segur que tots recordareu la propaganda que li se va fer en el bando municipal a l’entrevista que Juan Puchades, alcalde de Benigànim va donar a la MK fa unes setmanes.

Aquesta per supost és una utilització partidista i interessada de un servei públic. Ara bé segons ens han comunicat el pròxim divendres es s’emetrà a la MK una entrevista amb el cap de l’oposició del PSPV-PSOE, Jose Ramón Vayà.

Quan va passar lo de l’anunci al bando de l’entrevista a Puchades i desde el bloc ho vam denúnciar i vam preguntar per que no s’havía anúnciat l’altra entrevista que va donar Jose Ramón a la ràdio. Doncs bé, molts afins al PP ens van contestar que tampoc s’havía demanat que s’anunciara.

Per tant i seguint aquestes afirmacions, animem al PSPV de Benigànim a que demane a l’Ajuntament que s’anuncie l’entrevista per el bando. Si la resposta es afirmativa serà un punt a favor de la democratizació i pluralitat de l’Ajuntament del PP, si la resposta es negativa deixaran ben clar quin és el seu “talant”

Anuncis

9 pensaments sobre “Les entrevistes i el bando

 1. En primer lloc vaig a dir que soc d’esquerres.
  No se com començar esta historia perque es la primera vegada que escric en internet es per el comentari que ba fer Puchades en la M.k sobre el balans del any gobernat, i en realitat es va dedicar a criticar al gobern anterior, crec que no podra aribar mai ala seua altura. Enorabona a Jose Ramon no niaura mai ningú com tu es porte dins del cor ara i sempre, pots estar desvanit de tot lo que has fet per el teu poble:
  -L’avenida de l’ortissa: va ser criticada per tots els peperos i han sigut els primers en comprar terrenos.
  Gracies per aquests vuit anys de esquerres aixo no ens ho llevara ningú espere que d’asi tres anys Beniganim es lleve la benda que te en els ulls i torne a gobernar els socialistes .
  SEÑOR PUCHADES no m’olvidat de tu en una entrevista de tantes que es baren fer vas dir que el tratge es benia gran i seguis vingente gran el tratge i sas perque?
  perque no sas portar el ajuntament. Com tu dius no as fet oposicions per saver-lo dur i durar no has fet res de res (per no dirte mes coses).
  Ha se m’ovlidava de les pobres treballadores del institut que tambe nia enveja per portar una granera? o es que tambe nia que fer opocisions. jajajaja….
  A cas el senyor bou no antrat de dit com tu dius juan
  jo si havera sigut Jose ramon havera entrat ala cunya en un lloc amb aire acondicionat. jajajajaja…..

 2. Admin, crec que la idea que està expressant l’anterior post es pot dir de moltes maneres, però mai insultant. Això fa perdre molt del blog. Per part meua, si veig més comentaris així, tindràs un client menys, això segur. Per damunt de tot està el respecte a les persones, i no podem aprofitar l’anonimat per a dir-escriure el que ens dóna la gana, sobretot si és burlant-se de la gent, independentment de quin color polític siguen…

 3. admin i donal duck no soc d’esquerres ni de dretes pero pense que si el senyor alcalde pot insultar a molta gent sense respecte perque no el tinc que insultar jo a ell? una pregunta molt coerent no creus? ell es clava en el seu miting en la m.k que no sap segur de quin partit politic son!

 4. Jo no dic que no l’insultes. El que no m’agrada és que utilitzes aquest blog per a fer-ho. Si vols insultar-lo… allà tu… vas i li ho dius a la cara. Amb aquest actitud no afavoreixes la cordialitat que hauria d’haver en un blog com aquest.

 5. mira una cordialitat molt gran…
  estic fent lo mateix que ell a fet! insultar ala gent davant de tot el poble per la m.k ell te molta poca cordialitat..aixi que primer pensa!

 6. Mireu jo al igual que “Donald Duck” crec que si s’insulta és per tota la credibilitat, si el senyor Puchades ho fa allà ell… quedará en evidència. Pero el que no pugem es fer d’aquest bloc un cúmul d’insults i d’alusions personals. Al Bloc es parla de l’actualitat de forma crítica i respectuosa i crec que això a la llarga dona credibilitat….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s