Això era tot?

Aquella pancarta de “Viu l’Estiu a Benigànim” que tant va engrandir el senyor Puchades, ja ha arribat ací, pero lamentablement l’informació que dona es quasi nula

Jo pensava que sería una pancarta que indicaría les hores els dies i totes les activitats en ordre cronològic, pero no és mes que una pancarta que tan sols nombra els actes. Están els “títols” d’algunes de les activitats que es fan aquest estiu, pero no aporta ningúna informació útil per als ciutadans més enllà de l’ús propagandístic.

Un altre assumpte que ja varem comentar, és que la pancarta ens ha desvelat que les tortures i assasinats de bous i vaquetes tornarán a Benigànim. No sabem com ni de quina forma, pero aquest maltractament animal tornará desgraciadament al nostre poble per a gust d’uns pocs. De fet l’última enquesta del Cis revelava que el 80% de la població no está interesada en aquest tipus de “festes” o millor dit “barbaries”.

Anuncis

27 pensaments sobre “Això era tot?

 1. aixo del nou jornal dels amos de la imprenta ENIGMA tambe ho he pesnat jo. Tinguem una imprenta en el poble i en compte de donar faena a la gent del poble anem a donar diners a un imprenta d’un altre poble, aixo es mirar pel poble i fer les coses ben fentes, veritat?

 2. crec que no tens massa clar on esta laimprenta ENIGMA , esta ha Benigani hi es una de algunes empreses que estan fent l`Agost ,gracies a l`actual alcaldia ja que als amos es deuen algun que altre favor .

 3. aleshores, el correcte seria, ja que no hi han diners, demanar presupost a les dos impremtes i que fera la feina la que menys diners demane, i no anar en favoritismes entre uns i altres, que es el que fan sempre

 4. Perdoneu…. teniu mes cara que esquena. Que jo sapiga, el ajuntament de Beniganim REPARTEIX el seu presupost de imprenta en dos… unes coses les fa ENIGMA i unes altres la mateixa persona que a lánterior corporació.

  Una persona li va dir a Juan Antonio Puchades… perque no deixes de envial-li coses a la IMPRENTA del psoe i ho fas tot en ENIGMA? I em va contar que ELL mai faria com el PSOE, que el poble no volia aixo (El psoe en 4 anys no va utilitzar mai la imprenta enigma).

  Així que critiqueu lo que vullgau, pero en termes de decencia política i de no partidisme, el actual alcalde (que no el partit) es nota que no ve de tradició política i que es un veí de beniganim que mai ha volgut perjudicar a ningú. Es nota que está en política perque pensa que te un projecte atractiu per al poble… i no es un tio de partit ni que vaja a governar contra ningú. Ojala el proxim candidat del PSOE presente la mateixa frescura de idees que ell!

  Un abraç

 5. Si, té un projecte molt atractiu…. lo primer pujar-se el sou, lo segon pujar-nos els impostos… Dius que no governa contra ningú, doncs l’amiguisme i l’enxufisme de l’Ajuntament, o la última entrevista dedicada casi exclusivament a retraure draps bruts… diuen totalment el contrari. I lo de frescura de idees, no se… quines idees?? Fer un poliesportiu renovant les velles pistes?? o fer el bando en castellà??

 6. Esta molt be que es repartixca per a tots lo de la imprenta, el que pasa es que Enigma heu subcontrata a un altra imprenta de Xàtiva, ja que ells eixe tipo de faenes no les fan, per lo tant el que caldria fer es porta-ho directament a Xàtiva i aixina el que cobra de comisio Enigma seu ahorraria l’ajuntament.
  I per si no ho saps l’escut que hi ha en la nau que te l’ajuntament en el poligon ho va fer Enigma, i aixo ho se de cosa certa.

 7. i les camisetes de l’escola d’estiu tambe les feia enigma,entre altres coses, cuan manava el psoe.
  Antes ja estaba repartit, els treballs d’imprenta uns,
  i les serigrafies els altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s