InfoTV incorpora des de hui noves seccions i canals temàtics a la seua web

Des de hui, InfoTV, a través de la seua web www.infotelevisio.com, posa a disposició dels internautes nous continguts, que complementen l’emissió en directe habitual des de principis d’abril i les notícies dels últims tres mesos, penjades i classificades per dies per facilitar l’accés dels usuaris.

Sense perdre el disseny característic, la web s’ha retocat. Manté al centre el visor de l’emissió televisiva, trasllada a l’esquerra la columna de les notícies i incorpora en la part dreta una zona amb diversos enllaços que permeten accedir a les noves seccions d’entreteniment i temàtiques.

A partir d’ara, els infonautes podran accedir cada dia a un nou capítol del Tenim Paraula, l’espai de dos minuts creat per corregir errors, difondre normes, aclarir dubtes o explicar curiositats de la nostra llengua; per a provocar el somriure o la perplexitat, que de tot n’hi haurà, incorporem cada dia un nou capítol de les nostres Ani-mail-ades, un amplíssim recull d’eixos videos curiosos que circulen per Internet.

En el capítol musical hi ha dos incorporacions també: les Músiques, una completa col·lecció de peces, totes de grups i cantants valencians que han passat pels estudis d’InfoTV, un centenar en total, que ens han deixat 300 cançons, el més gran recull audiovisual en la nostra llengua. Cada dia posarem una d’estes peces a disposició dels internautes. Com també un videoclip, sobretot en valencià, però també en altres llengües: és la secció que anomenem Watts.

En una altra zona estaran accessibles seccions informatives temàtiques, per ara dos, la que hem dedicat a les trobades d’escoles en valencià 2008 i la que serveix per recordar i homenatjar les víctimes de l’accident del metro del 3 de juliol del 2006, amb una setantena de vídeos, amb tota la informació audiovisual que ha generat aquell succés en estos dos anys.

Prompte s’incorporaran l’Apaga la tele, la nostra selecció de llibres en valencià; i els Reportatges, un recull dels reportatges més interessants que InfoTV ha elaborat des que començà a emetre ara ha fet tres anys.

I successivament arribaran noves seccions com les que dedicarem al congrés del PSPV, previst per a finals de setembre; al cas Fabra i altres.

Una altra novetat important és la programació de cada dia, que des d’ara serà visible en la web, just davall del visor.

Anuncis

2 pensaments sobre “InfoTV incorpora des de hui noves seccions i canals temàtics a la seua web

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s