La ponència del congrés del PSPV proposa retirar ‘País Valencià’ del nom

El congrés dels socialistes valencians del mes de setembre discutirà les línies que els identificaran, com a mínim, fins a les pròximes eleccions del 2001. Entre aquestes hi ha la possibilitat de canviar de nom.

Un sector del partit considera que cal retirar-ne ‘País Valencià’ per adaptar-se al nou Estatut, que estableix que el nom del territori és Comunitat Valenciana. Aquest canvi entraria en la renovació d’imatge defensada per la vice-presidenta, Leire Pajín.

Ja s’estan preparant esmenes que proposen noms alternatius com “Partit dels Socialistes Valencians (PSV)” o simplement “Socialistes Valencians”.

Ahir mateix la també secretària d’organització del PSOE, assegurà que hi hauria canvis després del congrés dels socialistes valencians, i que era en mans dels militants i delegats.

El nom de Partit Socialista del País valencià és fruit del procés de formació del partit, que nasqué de la convergència de tres forces diferents: el PSPV, el Partit Socialista Popular i el PSOE de València.

Noticia gràcies a Vilaweb.cat

OPINIÓ: El nom històric del partit socialista a les nostres terres, desapareix, per pasar a donar entendre un “no se que”. De veritat creuen els senyors del PSOE que els seu problema és dir-se PSPV o PSV?? Jo crec que deuríen de tindre preocupacions més grans que no aquestes. Per la meva part em mereix una valoració totalment negativa per al PSPV que pareix que vullga fer aquell “giro al centro” que propugnava Rajoy. Lamentablement d’aquell històric partit PSPV ja no queda ni quedava pràcticament res.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s