El Fòrum Valencià del Llibre planta cara a la consellera de Cultura

Cinquanta ajuntaments del País Valencià han donat suport a la crida del Fòrum Valencià del Llibre i han presentat mocions per a reivindicar la signatura del conveni per a l’adquisició de material bibliogràfic, entre l’administració espanyola i la valenciana.

També demanen que en els futurs pressuposts de la Generalitat es tingui en compte reservar una partida per a destinar-la a aquest objectiu. Per segon any consecutiu, la conselleria ha perdut la subvenció del ministeri de Cultura, de dos milions d’euros.

El conveni estableix que la quantitat econòmica total ha de ser aportada a parts iguals entre el ministeri i la conselleria. Però la Conselleria de Cultura es nega a igualar els dos milions d’euros que té pressupostats el ministeri, i diu que només n’aportarà la meitat. Davant d’aquesta actitud, el ministeri no mantindrà els dos milions que té pressupostats per a les biblioteques públiques del País Valencià. Aquests equipaments deixaran d’adquirir al voltant d’uns tres-cents mil llibres.

Noticia gràcies a VilaWeb.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s