Reaccions de l’alcalde de Benigànim a la manipulació al “Barri de la Creueta”

Fa uns dies denúnciavem l’ús partidista que s’havía fet d’ún futllet sobre la programació de les festes del Barri de la Creueta, ara us oferim la reacció del senyor Puchades, alcalde de Benigànim a aquest fet.

Portada i Contraportada del fullet

El futllet tot sembla apuntar que ha estat redactat per el senyor Polo, cap de llista de CV en les passades eleccions i que ha utilitzat aquest futllet amb fins purament partidistes. Hem preguntat al senyor Puchades que pensava d’aquest fet, i hem d’agraïr la seva contestació que ús transcrivim a continuació.

“Ho vaig vore fa uns dies i no li vaig fer cas. Esta persona no ha solicitat cap de subvenció ni cap de projecte a l´Ajuntament, i ho sent pel barri de La Creueta, perque igual que altres barris del poble podria tenir la subenció corresponent, desde açi volem potenciar qualsevol iniciativa cultural, esportiva o lúdica que vinga acompanyada d’un projecte seriós.”
Anuncis

6 pensaments sobre “Reaccions de l’alcalde de Benigànim a la manipulació al “Barri de la Creueta”

  1. Elvira ja no es de la cora Inesina, hara ha muntat un altra coral.
    Jo crec que el senyor alcalde esta confos, ja que crec que si que han donat subvencio, al menys es aixo el que posa al fullet de la programacio

  2. l’alcalde no s’antera de la pelicula!!!!!!! firma fulls sense saber que firma i a l’ajuntament es fan moltes coses sense q ell ho sapiga.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s