Més malament es pot fer?

Després de rebre diferents queixes de veins del carrer Llutxent i voltants sobre com s’están executant les obres de remodelació de les voreres hem decidit donar a coneixer aquestes deficiències amb la pregunta de si ja no es pot fer pitjor.

Primer van ser els sorolls, els taladres, l’excavadora i els pitits de les màquines quant van marxa enrere, no deixaven dormir de matinada als veins i el pitjor i el que es denúncia des de ací es que només treballaven de matí, per tant molestaven la gent a les 7 del matí i quant tocaven les 2 ja no tornaven fins l’endemà. I el curiós es que tot el soroll el feien de 7 a 10, a partir d’aleshores ja es dedicaven a feines menys sorolloses. d’Aquesta manera i amb aquest horari l’obra es molt més llarga i costosa, i per tant més molèstia per als veins.

Segon van ser els desperfectes i “xapusses” dels treballadors contractats per l’Ajuntament, que sense ningún tipus de cura han rascat rejols i causat desperfectes en la part frontal de les cases i els veins no saben encara si tots aquest desperfectes que han causat a les seves cases seràn pagats per l’Ajuntament o tindrán que eixir de la seva butxaca.

En tercer lloc la protagonista va ser l’aigüa. Degut a la ineptitud dels treballadors, es van rebentar tuberíes amb el taladre que fins i tot van pareixer un “geiser” digne de vore. Des de que van començar les obres els veins d’aquest carrer i voltants han tingut talls de aigua intermitents sense cap d’avís previ. I hui mateix segons ens han comentat, han tallat l’aigüa tot el matí sense avís i a les 12:30 pareix que s’ha restablit el servei, pero ara ha sorgit un altre problema i és que per les aixetes dels veins a part de aigua ix fang. Els veins no s’atreveixen a beure de les aixetes, i no saben fins a quan no podrán fer-ho.

I el pitjor de tot aço és el que queda encara, pràcticament tota la vorera de l’esquerra encara no s’ha començat, el que vol dir que els problemes es múltiplicarán per 2 i afectarán de nou a més veins. De fet molta gent major que viu al carrer ja está començant a patir insomni i estres al no poder dormir i tindre sorolls durant ja fa més de dues setmanes.

Anuncis

18 pensaments sobre “Més malament es pot fer?

 1. una pregunta.si estuviera el alcalde de antes todos desastres pasarian.creo que no la gente esta muy enfadada com puchara hasta los que son del pp. han dicho que no votaran en la vida en el .buenos un saludo a jose ramon que para mi sera siempre mi alcalde. como la lengua valenciana

 2. Una altra cosa, ahir per la vesprada, hi havia un munto de grava en mig del carrer a l’altura de la sede del pp, i anava de part a part, per a poder pasar a peu tenies q pujar per damunt del “bordillo” nou o entrar dins del forat de la vorera.

  Jo soc jove i va ser un poc complicat, em pregunte, ¿la gent major que fara?

 3. ADMIN… NO SÉ SI ENCARA ESTARÁ PERO AL COSTAT DEL SUPERMERCAT VIDAL COM TOTS SABEU ESTAN FENT UNA FINCA… BE JA ESTÁ CASI ACABADA… DONCS BÉ… JA PORTA MOLTISSIM TEMPS ELS CONTENIDOR DE LES ESCOMBRERIES DE LES OBRES Y TOTS ELS UTENSILIS OCUPANT LA VORERA, QUE BUENO… PER AIXÒ PAGUEN NO? PER PODER-LA OCUPAR… PERÒ EL QUE NO EM PAREIX GENS BÉ ES QUE NO ES PUGA NI PASSAR… QUE HAGEN ARRANCAT DE SOCARREL UN BANC DE PEDRA I QUE PORTE MES DE DOS MESOS EL BANC ALLÍ TIRAT TAPANT L’UNIC TROCET DE VORERA QUE QUEDAVA PER PASSAR!!!

  TOTAL QUE L’ALTRE DIA PER PODER PASSAR VAIG TINDRE QUE ENTRARMEN A LA CARRETERA I AL IGUAL QUE JO CERTA PERSONA DEL POBLE QUE VA AMB CADIRA DE RODES… SORT D’ELL QUE LA DONA EL PORTAVA I EL GUIAVA… PERO DE VERITAT QUE ES UN DESASTRE COM ESTÀ EIXE TRAM I DEURIEN DE COM A MINIM OBLIGAR ALS OBRERS A APARTAR UN POC EL BANC PER TAL QUE LA GENT PUGA PASSAR PER LA VORERA QUE ES PER ON DEU PASSAR I NO PEL MIG DE LA CARRETARA!!!

  SI ALGU PASSA PER ON DIC I ENCARA ESTA AIXÒ COM ESTAVA VEUREU QUE ES UN DESASTRE TAL COM DIC

 4. Per a “beniganim” dir que no ha hagut ningún tipus d’advertència per part de l’Ajuntament… l’advertència te la trobaves quant obris l’aixeta…

 5. Pues jo crec que es deuria denunciar, be a la companyia del aigua, a la empresa constructora de les voreres o a l’ajuntament com a responsable

 6. Hui de nou, la contaminació acústica és impressionant…. sincerament no se com els veins del carrer Llutxent estarán passant estos dies… jo que estic als voltants avui a les 7 del matí han començat a perforar i a fer sorolls molt forts… després a les 10 del matí els pesats del bando fent proves…

 7. Aí no tenen en compte res, aquest matí ha sigut bestial a les 7 del matí un soroll impressionant i després quant ja han passat 2 o 3 hores res de res…. llevat de les llumetes de quan fan marxa enrere que son pesadetes a tope…

 8. Bona vesprada a tothom, el divendres ja va ser el ”colmo”, per motiu de la celebració de la fireta, van tallar mitja plaça de la Beata per a promocionar el basket i un si no estic equivocat, hem va pareixer vore a Ecleston, o com s´escriga, portarán la F1 a Benigànim?… Quant es fa un event d´esta invergadura es deu pendre les mesures de seguretat mínimes, no fer el que van fer estos, com per ejemple pasaven els cotxes miraven i posaven en perill la circulació.
  Tambe vull denunciar el desviament que es va fer per el famós carrer Llutxent que malgrat ser un carrer d´una direcció seguirán sent les voreres de 0,30 mt, eixe dia hi havien cotxes aparcats com si res a un costat del carrer, la policia local va passar davant meu, no va fer cas, el carrer no tenía les pertinents valles i quasi m´hen vaig anar dins d´un socavò que hi havia mes o menys a l´altura del punt d´informació jovenil.
  A vore si el Pacman agafa cartes a l´assumte i es fica a treballar de debò.

 9. A si passen olímpicament de tot, no es preocupen gens de res.
  Ja veureu con no posen cap desaigue mes al carrer Llutxent, i mira que en fan de falta.
  Eixe carrer te molta baixada d’aigua, va tota l’aigua dels carrers dels voltats a parar allí, i en caure quatre gotes de res no pots ni passar a peu. Jo no se com els veïns no naden de pantxeta.
  Salut i força

 10. No pasen de tot, el que pasa es que el encarregat d´ obres i els arquitectes de l´ajuntament no saben si un tauley es cuadrat o redo. Del encarregat no cal parlar perque totx sabem lo profesional que es en materia de construccio i els arquitectes que diu el alcalde que li han costat tant de trobar, cuant els fas una consulta que te la contestaria un peo de la construccio ells tenen que agafar el llibre. MENOS MAL QUE NO SON CIRUGIANS I EN MIG D´UNA OPERAçIO TENEN QUE PARAR A MIRAR EL LLIBRE.

 11. EN FESTES ESTARA ACABAT EL DESASTRE QUE ESTAN FENT?
  ALGU SAP SI EN EL AJUNTAMENT ES PAGA PER APUNTARSE A LA LLISTA DE TREBAJADORS PER AL AJUNTAMENT?, O SOLS PAGEN ELS QUE VOL PUCHADES.

 12. Suposse que els enchufats que es tinguen que apuntar no els importara pagar, ja que com despres estaran colocats, tindran un bon sou

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s