La tortura i assasinat d’animals s’instal·la a Benigànim

Tal i com varem anunciar la “Plaça de Tortura de Bous” torna a Benigànim, en la qual es produïran tortures psicològiques a animals quasi tots els dies, i s’assasinaran dos “bouets” amb el sádic espectacle de “El Chino torero”

La plaça de bous torna a Benigànim subencionada fonamentalment per empreses protaurines i amb el vistiplau de l’Ajuntament i del senyor Puchades. És produïran fonamentalment tortura psicològica als animals, amb bou embolat i vaquetes per al públic i cosa que molts negaven i al final s’ha confirmat és que hi haurá mantança concretament 2 animals moriran durant aquesta setmana a Benigànim.

El sàdic i irracional espectacle de “El Chino Torero” també tornará a Benigànim, amb els seus “enans” que s’encarregarán de la tortura i assasinat de dos bouets.

A part de la irracionalitat i la barbarie d’aquest espectacles, és demostra de nou la poca rendibilitat de la plaça de bous i el poc interés que el poble té en ella. No saben ni per on clavar els tiquets. Fins i tot han tingut que obligar sistemàticament als festers de l’any vinent a que vengen passes per a la tortura, i a més el protaurí “Vidal Tiendas” regalará tiquets per 60€ de compra.

Des de “El Mirador Valencià” ja anunciem que anem a iniciar una campanya contra la plaça de bous de Benigànim i les empreses que la finançen, i més concretament contra la tortura i assasinat d’essers vius. A més, ús demanem a tots els que tingeu una mica de sensibilitat humana a que no acudiu a aquest tipus “d’espectacle” i rebutjeu qualsevol tiquet per a disfrutar amb el sadísme i el sufriment d’ún esser viu. I també us animem a enviar-nos fotos de qualsevol acció a la plaça que sobrepasse els limits, i nosaltres ens encarregarem de fer-ho saber per que és presente una denúncia contra els responsables de la plaça.

A les fotos podeu vore les empreses protaurines que finançen aquest sàdic espectacle són: “Viguetas Sardinero”, “Vidal Tiendas Multiprecio”, “Cafetería Royalti”, “Inmobiliaria INMOBE”, “Defans Benigànim”, “Construccions Raul Marchirant”, “Roberto Oltra Benavent” i “Caprichos”.

Anuncis

42 pensaments sobre “La tortura i assasinat d’animals s’instal·la a Benigànim

 1. Estic completament d’acord en que els enxufismes han estat sempre, pero jo espere que algún dia poguem travessar aquest entrebanc, encara que de moment han passat governs de tots els colors i res de res… Coalicio valenciana, no crec ni que es mereixca que parlem d’ella, no és un partit seriós i que tinga idees coherents…

 2. Beniganim tendria que haber evolucionado más y entenderian la barbarie de la fiesta taurina, que de arte tiene poco y de asesinato mucho.
  Ser español no es ser drogata, gandul, alcoholico e ir a los toros, pero, hoy en dia los extranjeros nos siguen viendo asi, y el motivo es porque abundan los españoles con estas caracteristicas.
  Si no queremos que nos etiqueten asi, debemos ser minoria y no mayoria los que reunamos estos adjetivos, de los cúales carezco y por tanto no reuno el perfil del español.
  Por estos adjetivos siento verguenza de ser español, y depende de nosotros el cambiarlos, pero, aún deberan pasar años hasta que se haga realidad un cambio tan grande.
  Por lo menos, intentemoslo y podremos sentirnos orgullosos y a la vez respetados por los demas paises.
  FUERA EL CIRCO ROMANO DE LOS TOROS.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s