Aquest Dilluns s’emetrà a la MK, l’entrevista amb el portaveu socialista a Benigànim

Després de diferents retrassos en la data d’emissió per part de la MK, sembla que si tot va bé aquest Dilluns dia 4 d’Agost a les 22h podrem vore l’entrevista

Aquest Dilluns 4 d’Agost, MK Localia Ontinyent emetrà a les 22h una entrevista feta al portaveu del Grup Socialista a Benigànim: Jose Ramón Vayà Vicent. L’entrevista servirá fonamentalment per rebatir els temes dels que va parlar Puchades en la seva entrevista i en els que el Grup Socialista considera que no diu la veritat.

Com sempre, per a qui no puga veure l’entrevista, l’endemà la tindreu disponible en aquest mateix bloc.

Anuncis

15 pensaments sobre “Aquest Dilluns s’emetrà a la MK, l’entrevista amb el portaveu socialista a Benigànim

 1. xeeeeeeeee!!!!! que be. tant que vau criticar a Juan despres de l’entrevista… quant vejam al EX-alcalde despotricar, mentir, engañar, maquillar la veritat… al san dema podrem debatir aci l’entrevista.
  Encara que m anjue el que vulgueu que a vosatros tot vos pareixera perfecte. I despues aci parleu de que el que es del pp soles veu el que vol vorer…
  Vos recorde que el pp es el unic que a reconegut alguna errada, en els 8 pesaets añs que va estar el psoe no van reconeixer cap i damunt no se li podia bufar a la orella a ningun concejal.

 2. No creus que eres un poc massa partidista? Tot lo que va dir Juan tot “santa” veritat, ara tot el que digen les demes tot mentira. Ni que Juan fora un déu o alguna cosa per l’estil. Mira per a ser-te sincer, tots els partits en algún moment, menteixen i ho va fer el PSPV i ho ha fet el PP. El que passa és que normalment l’oposició sol tindre més raó que el govern en funció, ja que el que está al govern té més responsabilitats i no l’interessa traure certa informació, per tant jo crec que es molt necessari i important escoltar a l’oposició i no sols al govern per “gràcia divina”.

 3. xeeeeeeeeee!!!! lo que estas diguent-me, aÇo no o auries dit fa un añ i poc kuant el psoe manaba, mos auriem partit de risa. Aixo de que el partit d’oposició diu més veritats eu dius ara xq estas en l’oposicio.

 4. Admi estava llegint el encapsalament aixo que posa, ela ajuntament presenta.
  Jo posria tambe:
  El Mirador Valencia presenta:
  Un blog xa q tot el sociata de BNG vega el que vol vore i llija el q vol llegir.

 5. ye sant rock, els del pp aixo de maquillar la veritat sabeu prou, o millor dit de no dir-la, perque com ja t’han dit, jo vull vore el nou poliesportiu, vull vore l’auditori, vull vore com em tornen la cuota de l’ecoparc, vull vore com el centre dia te un jardi (que ja va dir ke el tenia) i com va en marxa sense fer-lo privat, vull vore l’acord per escrit sobre la carretera de la pobla….
  Respecte a lo de que no se’ls podia bufar a l’orella, jo a l’ex alcalde mai li h sentit dir en un ple: “aci mane jo”, que aixo es un acte que demostra la prepotencia en la que aneu per ahi… i jo si que he parlat a vegades en els del psoe kuan manaven i si que reconeixien errades, perque clar, el gover de paco, no podia errar mai perque no feia res.
  Lo que vos pasa, es que no sabeu que fer perque no teniu cap idea i vos dona rabia com entre altres coses ara en benig gracies al psoe tenim poligons industrials i un avinguda que ha obert el poble (fent public per on anierien els carrers, no com el paquito que deia soles als amiguets per on anirien els carrers) i que el pp no va ser capaç de fer, i del que mes m’alegre es de que aixo seu tragareu per tota la puta vida.

 6. yeeeeeee no an fent vando de la l’entrevista quina poca vergoña a vorer si no el fan
  aiiiii quina icompetencia ya el deia el meu amic lucifer le veritas quant de mal fan.

 7. “Sant Rock” per més que tu t’empenyes en pensar-ho, no soc socialista, SOC d’ESQUERRES que és diferent, si no mira en la quantitat de temes que discrepe amb el PSOE… Lo de les mentides ho dic ara i ho diré sempre i crec que en tots els sentits l’oposició sempre es bona i per això no soc defensor de les majoríes absolutes eternes, com per exemple la del PP al País Valencià que pareix més una dictadura que un govern democràtic…. a la política cal renovació…

 8. El PP de David en 1 any, en esport: Proposta nou poliesportiu, reforma del trinquet, de la pista de fronto i d aci molt poc el camp de futbol, en 1 añ.
  El PSOE de Pepe plaseta, en 8 añs: Vendre fum de un poliesportiu i…???? una maqueta de 6000 euros, un sopa per a comprar votos, 5000 euros…
  ja aguera pogut ficar una pedra del poli. Si aguera segut David añ darrere añ, i poquet a poquet ja estaria fet.

 9. jajajajajajajajajajajajajajaj, este tio es la risa!!!!!

  Que em dius del consell esportiu local, que esteu carreganse’l, ara tot es pera al futbol, llevant subvencions a uns clubs i donant-les només que al futbol, xq???
  x david, o x el pibe??????
  xq ara tot es xa el pibe, pera que es faja ell ric, que es penseu que per posar les orquestes aquest any al real va a guanyar ell mes diners?? doncs no, perque la gent que anava alli a sopar, continuara anant i la q no no anira, i si pensa posar barra, esta molt equivocat, a Benigànim no som gent de barra!!!!!!!!!

  Vas veure l’entrevista d’anit, vas veure que Jose Ramoón sempre va amb papers, documentació, proves, saps lo que son proves?????

  eixes que vosaltres no tragueu mai, i que el pspv sempre enseña, aixo es lo que val, el que es pot demostrar i no les calumnies que vosaltres solteu.

 10. A pues ensenya tu les proves o papers que diguen que tot es per al futbol, i que es lleven diners d’altres clubs per al futbol, va listo, ensenya-ho!!!

  Estan carregant-se el consell? i això??? jo crec que encara continua, no?? i funcionant molt millor, per primera vegada s’ha firmat un conveni entre l’ajuntament (entitat pública) i el consell (entitat privada), abans l’ajuntament donava diners a una entitat privada i cap control, donaven diners i en ocasions ni les justificaven, per què???

  Per cert, ara el pressupost per a l’esport és 15.000 euros més que amb el psoe!!!!

  I el pibe??? que pinta el pibe?? jo per beniganim el veig poc!!!! i lo de les orquestres a la plaça la beata, que passa!!! millor, pq així el poble (el centre) estarà de gom a gom, no com a l’ortisa que a part de menjar arena la gent deixava el poble buit.

 11. Demostra tu (EN PAPERS COM TU DIUS) que lleven diners d’altres clubs per a donar-ho al futbol!!! MENTIROS, tots tenen més diners de subvenció i a més la partida per a l’esport a augmentat en 15.000 euros respecte a l’ultim any del psoe.

 12. el consell esportiu local se l’estan carregant, abans es reunien tots els representants de cada esport i es mira el que li feia falta a cadascu, tots reunits en una taula i es repartia arrivant a un acord entre tots. Ara conforme van demanant van donant, i clar si arrives l’ultim ja no queden diners, aixo es funcionar millor? on esta el paper que posa que hi han mes diners per a l’esport? si estan retallant presupost de totes les regidories? en festes per exemple han retallat 35000 euros, han donat 5000 per a festes de barri, i quan el psoe pregunta pels altres 30000 el pp desvia el tema per a no constestar, on estan eixos diners? Respecta al poliesportiu: la proposta del psoe es vendre fum i la de david no? les dos coses son projectes i el del psoe es molt millor poliesportiu, perque lo del pp es agafar pati de l’escola algo que no es pot fer, claveuseu en el cap d’una vegada. En l’entrevista Jose ramon ha dit que el projecte del psoe encara es pot fer si el pp vol, que tenen els contactes encara per a fer-lo, perque el pp es nega a fer eixe poliesportiu?i el camp de futbolen cesped artificial, que es penseu que la subencio paga e 100% o que, les subencions van els 50% i l’ajuntament no prou diners per a sous i per a pagar els 50% del que val fer el camp de gespa artificial, ells mateixa estan diguent que no hi han diners.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s