Entrevista al portaveu del Grup Socialista a Benigànim

Ací teniu al complet l’entrevista al portaveu del Grup Socialista a l’Ajuntament de Benigànim: Jose Ramón Vayà Vicent. L’entrevista va ser emesa ahir a la nit per MK-Localia. Teniu l’entrevista en diferents parts, tan sol us cal fer click en els enllaços de baix per accedir a les altres parts.

Segona Part

Tercera Part

Quarta Part

Anuncis

69 pensaments sobre “Entrevista al portaveu del Grup Socialista a Benigànim

 1. Un altra cosa que passa a Benigànim els que els partits están molt distanciats i enfrontats personalment i conseqüentment els seus votants també.

  Estic segur que si el PSPV estaguera ara a l’Ajuntament i havera fet lo dels sous, lo de pujar impostos ect… Vosaltres mateixa s’havereu tirat damunt en totes les forçes. Per tant… quina conclusió podem extraure d’això??

 2. Mira anonim, teniu molta cara. La questió no es que molts d’eixos projectes es van a fer, segons tu perque aixo dels tramits jo no m’ho crec perque si fora veritat ja haguereu fardat prou del tema, s’han de fer tots els que van prometre no alguns. Jo voldria saber si una cosa com l’auditori que ho volien es dos partits perque el pp ho ha parat si ahi els tramits si que estavan ja molt avançats.
  Respecta a pagna, no es enxufat? si no estava ni en la llista!vosaltres li digueu persona de confiança de l’alcalde, ai clar es ques com ara son cirurgians parlen mes fi, i el psoe no podia tindre ningu de confiança? el sou de jose ramon va eixir la fulla en el levante i cobrava 2000 euros a l’any i a la vista esta tota la feina que s’ha fet pel poble, este de ara cobra 1600 al mes i nomes fa que enganyar a la gent diguent que no hi han diners, parant el progres del poble i diguen mentides com mes mentides com la de la visa, el sou de jose ramon (per les que despres han tingut que demanar disculpes), la tornada de la quota de l’ecoparc, pero si si, aixo es transparencia. Respecta a la subenció de la coral, te pareix be perque ve un professor molt bo? si voleu un professor bo se’l pagueu, que a les bandes de musica la gent es paga els professors i la subvencio no es tran grossa.
  Despres dius que activitats tots els dies? vosaltres es penseu que estem tontos o que? ja em diras cada dia el que s’ha fet perque cadia dia no han hagut activitats, i vorem quantes activitats mes de les que feia el psoe es feien.
  Despres lo del talant de puchades per favor!! una persona que diu que no sabia que l’ajuntament costava tant de portar, o diu que firma les coses sense llegirles, o que diu mentides ja em diras tu a mi quin talant es aixo.

 3. Si jose ramon cobrava 2000 euros al any jo soc la reina de las nieves… en quin mon vius? Trau-te la venda i desperta!!!
  I que tu i jo discutim sobre si es fan moltes o poques coses al poble… sincerament, es una discusió estèril. Crec que el poble s’ha adonat que ja feia molts anys que Beniganim no tenia un estiu tan viu i plé de festa.

  Manera de comprovar-ho? Igual que el que t’he dit abans… en tres anys ens tornem a vore i parlem. I entonces, parlem de la rotonda, del poliesportiu i del auditori.

  I a mentides, jose ramon es el rei… i jo no li’n he vist ninguna a Juan Puchades.

  Ah, i sincerament… no crec que la teua opinió de Camps siga molt majoritaria, donat la manera que va “agranar” a la resta de forces polítiques de la oposició…. De tota manera, i com t’he dit abans, jo confie molt en Puchades, i m’agrada com a alcalde. Per tant, en cara que es presentara per el PSOE (que te idees radicalment oposades al meu pensament lliberal) el votaria igual. En beniganim jo vote a la persona.

 4. De lo de Elvira No Comment, ni que fores la seva avia….
  Tan sols un apunt respecte a lo del Camps. Una victoria electoral no et legitima per especular, per manipular la televisió pública, per reduir la transparència política ect…. Si llegires un poc de sociología, sabríes que la gent majoritariament no vota per mèrits o per bona gestió (llevat d’ún reduït grup), la majoría vota per costum de ser o no d’ún partit. Si no tu mateixa pots fer la prova, pregunta-li algú per que vota al partit que vota… i vorás que pocs arguments et donará.

  Ara que si segueixes donant suport a Camps després de totes les noticies que ixen dia a dia, deixes clar que això de “lliberal” poc poc. Tenim la pitjor sanitat d’Espanya (Comunitat amb menys llits per persona), és la comunitat que menys inverteix en educació i en biblioteques (noticia de l’altre dia)…. Pero com tu dius “agranar a les altres forçes polítiques”, això es una consequencia directa de viure en una dictadura mediàtica, el mateix pasava en la època de Franco.

  Dius que eres “lliberal” no se per que quant senc ixa paraula em sona a dreta pura i dura. Després de quines cendres a sorgit la dreta política, ara només fan que aferrar-se a conceptes de llibertat i democràcia que ells mai han propugnat.

 5. per al anonim,,espere que lo que dius es cumplisca,,totes les infraestructures previstes per a beniganim es façen..ojala dins de tres anys done la enhorabona i el meu de nou al pp local,,jo estic parlant del present i de moment no sentereu de la pelicula,,i no eu dic jo a soles ,,un monto de gent opina com jo,,tant del psoe com del pp com la que vota altres partits,,,dius que hi ha burocracia,,,,home ja porteu quasi any i mig ,,i encara no heu fet quasi res..lo del estiu ,,be,,la veritat que em disfrutat ,,moltes actuacions i bones,,enhorobona ,,pero hi ha un monto de coses per fer,,i parle del present ,,,esteu defraudant molt ,,hi han un quans regidors del pp que no senteren de la pelicula,,,el regidor de festes esta per a fer la festa mes gran i incorporar noves activitats ,,i este any ,,no esque haja possat ,,ha llevat,,el cara a cara ,,que pregunte a la joventut i voran loque li diuen,,en el programa de festes,,de moment han llevat les dos cadires que regalaben per a la entrada de moros,,, espere que l´any 2009 siguen unes festes plenes de activitats noves,,concerts de gent reconeguda,,,per eixample,,vaquetes al carrer,,,,dianes,,mascletaes,,fer alguna festa com a la pobla ” la raima”..aixo son ganes de treballar,,,,pero el regidor de festes sols sap que copiar lo del any passat i prou,,,o llevar-ne… BENIGANIM VOL FESTES BONES I QUE SIGUEN REFERENT A LA COMARCA ..bones festes a tots ,,adeu amics

 6. i que conste que jo els vaig votar les passades eleccions,,creia que el pp donaria un altre aire renovador al poble ,, de moment estic decepcionat,,adeu amics

 7. Mira anonim, estic vegent que es inutil parlar en gent com tu, crec que el que te que obrir els ulls eres tu, perque si encara dius que puchades no ha dit cap mentida despres de que jose ramon ensenye els documents firmats per ell i puchades tens un problema i molt gros, perque pense que no vols vore la realitat. Pero be eixa es la politica del pp, marejar i fer rebombori sense raonar per a que les veritats no es vegen i aixina que la gent no sapiga i poder enganyar al poble per a que els continue votant.

 8. Hem fa molta gracia quan els “peperets” diuen que esque amb 8 anys de PSPV ja necessitavem un canvi…. en quan veniem d’estar 30 anys amb el PP de Palmaeta i home… amb 30 anys i el poble sense fer-se res no necessitavem cap canvi i ara… amb només 8 anys del PSPV i fent una bona feina… resulta que es bó canviar d’aires, e més era necessari!!! increïble!!

  Però el que més gracia hem fa es quan diuen…

  …El PP no ha ‘enxufat’ a ningú, sinó que ha posat a “persones de confiança”… persones de confiança?? escolteu posar algú a un carrec públic, pagat amb diners de tots, sense fer ningún tipus de selecció prèvia es un “enxufisme tan gran com el campanar” ho mireu per on ho mireu… i m’entre estiguen pagats amb diners públics “es a dir meus també” denunciaré públicament la injusticia que s’esta portat a terme!!!

  A més a més… després continuen diguent… que quan puchades deixe el carrec, eixa gent podrà tirar-se de l’ajuntament si el nou alcalde ho creu oportú sense que li coste al poble un duro… però això no és veritat, jo al menys no ho veig així…m’explique:
  Anem a veure. Pacman cobra uns 1800€ mensual, si puchades esta 4 anys i cada any té 12 mesos, quan acabe la legislatura en cas de que fasen fora al Pacman…..el Pacman li ha costat al poble 1800x12x4= 86.400€
  es a dir més de 14 mil·lions de pessetes!!!

  Vos pareix poc?? I ara hem pregute jo… Perquè el meu fill ha tingut que estudiar una carrera de 5 anys, esforçarse per obtindre les millors notes, realitzar un master i milers de cursets, i ha tingut que marxar fora a treballar per poder cobrar un sou digne mentre existeixen casos com el que ja he citat, que sense estudis superiors, mèrits, adequació al lloc… resulta que cobra el mateix o més, en molts casos, que una persona que porta tota la vida estudiant i treballant per a un alt càrrec?? això és la democràcia a la que feia referència anteriorment un anònim peperet més amunt.

  Democràcia?? Ves a l’atur i explica-li a la gent que hi ha sense feina, molt millor preparada que tots els enxufats que hi ha als ajuntaments avui en dia i dis-los la realitat, que mai tindran una feina digna, que mai podran entrar a treballar, per exemple, en un ajuntament… perque a pesar d’estar millor preparats que altra gent no tenen el més important… no són persones de “confiança” del senyor Puchades.

  Democràcia en Benigànim??
  Si això és la democràcia que propugneu… necessitem un colp d’estat!!

  Només falta que crideu a les festes:
  Visca la Republica Bananera de Benigànim!! VISCA!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s