Els comptes de la Generalitat desmenteixen el superàvit de Camps

El 18 de febrer, Gerardo Camps, vicepresident segon de la Generalitat i conseller d’Economia i Hisenda, va assegurar que els comptes autonòmics de 2007 es van tancar amb un superàvit de 338 milions d’euros.

Camps va admetre que aqueixa xifra no incloïa a les empreses públiques, i que el resultat definitiu podia ser per això menys favorable. Els Comptes Generals del Govern valencià publicades aquesta setmana pel mateix departament revelen, no obstant això, que fins i tot deixant a part aqueix impacte negatiu, el “resultat de l’exercici” 2007 va registrar un dèficit de 223,92 milions.

D’on sorgeix aqueixa diferència de 562 milions entre el que va dir Camps i el que indica la Intervenció General de la Generalitat, dependent de la seua conselleria? “Va ser una trampa”, va explicar ahir el socialista Miguel Mazón, “que va consistir a ficar endeutament a curt termini [préstecs que s’han de retornar en el mateix any] com si foren ingressos. Una barbaritat que no pot fer cap empresa. És com si algú demana una hipoteca i diu que ha guanyat 300.000 euros, la qual cosa és mentida perquè ho ha de retornar. Era tan evident que ni els comptables de la Intervenció de la Generalitat ho han acceptat”.

Segueix Llegint
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s