Un home de 75 anys mor després de patir un atropellament a Benigànim

Un home de 75 anys va morir aquest diumenge després de patir un atropellament en el terme municipal valencià de Benigànim, segons van informar fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

Els fets es van registrar sobre les 8.30 hores en l’Avinguda Ronda Rodat de Benigànim quan el baró va ser atropellat i, com a conseqüència de l’impacte, va morir, van explicar les mateixes fonts.

EuropaPress

Anuncis

6 pensaments sobre “Un home de 75 anys mor després de patir un atropellament a Benigànim

 1. Administrador, estarás de acuerdo en apelar al sentido cívico que reclamaba el Alcalde J. Puchades en el libro de fiestas. Ha sido premonitorio. Todavía no han empezado las fiestas, y probablemente la falta de sueño (y no se sabe si el alcohol) fueron cómplices de uno de los hechos mas desagradables que ha ocurrido en nuestro pueblo en verano.

  Espero que la gente que disfruta de las fiestas sea respetuosa tanto con los vecinos (música, basura, aparcar coches mal) como con sigo misma (con su salud), pues en ocasiones se ven implicadas terceras personas con un desenlace fatal.

  Buenas fiestas.

  Pd.- Por cierto, para los que dicen que no se preocupa, he pasado varias veces por la carretera y en un hecho tan poco agradable y trágico he visto al alcalde allí, hecho que en mi opinión le honra. No se habrá sido por obligación, pero el espectáculo era dantesco y es de agradecer que el mandatario haya dado la cara. En mi opinión, como persona y sin entrar en política, un aplauso.

 2. Anònim… és vergonyós que utilitzes aquest fet que ha passat per a justificar no sé quin discurs o paraules de l’alcalde al llibre de festes. No tens vergonya!!! Quina poca humanitat!!! Espere que no tornes a intervenir en aquest blog!!! Les teues paraules i el teu interès per tal d’APROFITAR qualsevol circumstància, per crua que siga, i crear paral·lelismes són pèsims, malintencionats i, més encara, insultants.

  I per cert, només faltaria que amb un fet d’aquestes característiques no estigués l’alcalde o algun altre membre de la coorporació in situ per a treure la cara i oferir tot el que estigués en les seues mans com a responsable de la gestió del poble. Això no mereix cap aplaudiment perquè, senzillament, és un acte d’obligació.

 3. Aquestos accidents a part de per la imprudència d’algunes persones, també es donen pel mal estat o mal posicionament de les infraestructures.

  No és la primera ni la última volta que atropellen a algú en la carretera. Una mesura que jo crec que és podía proposar, i que han fet altres pobles, es posar “resalts” en els passos de peatons, així per ixa zona els cotxes aniríen amb lentament i podríen reaccionar millor davant un imprevist…

 4. Bé vegem aquestes opinions vaig a dur a terme la meu opinió.
  la mayoria dels passos de peatons estan mal possats com ara mateixa la que esta pintat en la rotonda de beniplast el coche que abaixa veu al peato pero el qui puja no el veu per que estan les oliveretes i els joguets eixos i aixo impedeix la visio de conductor yo crec que si el ficaren un poquet mes amunt no pasaria res pense jo a igual, que fento resaltat pa que els coches no vagen tant acelerats.
  un altra la que esta pinta en ca la generosa o el bar toni bé; El quí puja veu passar al peató pero el qui a baixa com va tan fort no té temps a dixarlo passar solució pintarla més a baix al igual que fer una rotonda per a exina facilitar la eixida com ara mateixa dels veins del carrrer i tambe als quí porten els chiquets al cole per que de mati ens monten uns cacaus pa flipar dia si dia no.
  Jo opine que per a mí estes son unes quantes que estan mal ficaes i ara be si algú de l´ajuntament llig aço que faça el favor de pendre a nota a l´asunt per que aço sem va de mare.

 5. Dondl Duck… sincermente, el que me pareces que no tienes verguenza eres tu. Yo tan solo he manifestado dos opiniones:

  Uno: En las fiestas hay quienes disfrutamos, y hay en quienes en su afan de disfrutar, perjudican y muy gravemente a los demas (borrachos, conductores imprudentes etc…).

  Dos: Estar en un momento tan malo con una víctima no es nada agradable, y a mi me pareció que el alcalde, en esos momentos (y en otros muchos en que he visto a una familia desolada) lo ha hecho bien y ha estado en su sitio. Punto.

  Expreso mi opinión. Si no te gusta, no la leas. Decirme que no ponga mis opiniones, respetuosas y que no ofenden a nadie es propio de un fascista como tu. Pierdete patito!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s