La tortura des de dins

Avui per fí acabará la tortura i l’assasinat de bous i vaquetes a Benigànim, amb una petjada de mala gestió i de maltracte abusiu als animals. A més us oferim dues fotos realitzades des de l’interior, que donen fe dels nostres arguments.

El més greu acte d’aquest espectacle, va ser el “bou embolat, que prohibit a altres comunitats per la seva cruèltat, va iniciar els dos o tres primers dies de barbarie i sadisme a Benigànim. Posteriorment destacarem el sàdic espectacle de El Chino Torero amb l’assasinat de dues vaquetes a més de el sadisme d’anar a riures d’uns pobres minusvàlids.

Després els dies de vaquetes i bous solts, les patades el llançament de botelles, plàstics va ser la tónica general al llarg de la setmana. Un altre aspecte que des de ací denúnciem és la permisivitat de l’organització i de l’Ajuntament respecte a l’entrada a menors, que fins i tot arribavem a ser-hi baix les tanques.

Per a mostra del fracás i de la tortura a Benigànim, un col·laborador anònim ens ha enviat unes fotos (que teniu a dalt) que va realitzar a l’interior de la plaça, on podem vore la poca gent que assiteix a més de una foto on es pega una patada i s’estira el “rabo” del bou.

La plaça de tortura per fí s’atura, pero “El Mirador Valencià” no ho fará. Com ja hem dit als comentaris, anem a iniciar una campanya de firmes i de protèsta, per que l’any que vé l’Ajuntament no cedixca terreny ni diners a aquest tipus d’espectacle. Ús mantindrem al corrent.

3 pensaments sobre “La tortura des de dins

  1. mmm… una coseta, i no és per res. Però, ja saps la meua ópinió respecte a aquest tema: BOUS NO; NO AL SOFRIMENT DELS ANIMALS. Ja s’ha comentat el tema de la recollida de les firmes i va avant: molt bé.
    Però si penjeu fotos… al menys que es veja el bou, i a mi (partint de a qui has de convencer és a gent que li dona igual o no pensa que el bou no patix, i possant-me en el paper de la gent a qui va dirigida aquestes fotos) per no veure no veig ni al bou.
    Perdona per tots aquestos comentaris, però són consells.

  2. La foto no l’he feta jo i per tant la qualitat no la controle jo. El bou si que es veu a la segona foto pero ja et dic una persona es ha fet el favor de passar-nos les fotos i ja es prou. Lo de les firmes com veus va avant i pareix que amb bastant de suport.

  3. crec que esteu pasanse…jo he anat a la plaça de bous,,,i de sofriment res ,,,,ix el bou o les vaques i tot lo mes que li fan es llamarli l´atencio per que el bou no estiga quet,,,tot aço que esteu fent crec que es mes per politica que per res,,,va prou de gent a la plaça,,,el dia que vaig anar jo, prou mes de mitja entrada,hi habien xiquets,,joves i gent major,,,i si haberen maltractat al animal,,la gent habera xiulat o habera renegat,,,..claveuse mes en lo que fa el ajuntament que de moment i a la vista esta no s´enteren de la pelicula,,,porten quasi any i mig ,,i no fan res pel poble,,a vorer si s´espavilen..el poble necesita infraestructures,,per un beniganim millor..adeu amics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s