Petits canvis en la linea editorial del bloc

Després de passar a ser un bloc d’actualitat consolidat amb més de 900 usuaris diaris, he considerat que es necessari una revisió de la funció i intenció d’aquest bloc.

En definitiva es basa en fer més interessant, seriós i a la vegada més cómode el bloc. Després de les nombroses visites que rebem, crec que la gent ho demana. Aquest bloc va començar desde 0 amb res, amb quatre articles d’opinió i poc més… i hem arribat a ser quasi més bé un bloc de servei públic per a Benigànim concretament, per tant crec que això exigeix més del bloc…

Obrirem també temàtiques i sobretot més oberts a la participació dels usuaris. En definitiva aquest és un resum dels canvis:

  • Més objectivitat i seriositat en els artícles, sempre des de una visió d’esquerres.
  • Evitar l’ús partidista i demagògic de noticies i fets
  • Compromís amb la transparència política, i per tant públicació de noticies que afavorixquen la transparència i l’apropament de la política municipal al poble.
  • En quant a Benigànim, informar més puntualment dels actes i activitats que es porten a terme, sempre que pugem accedir a l’informació que facilite l’Ajuntament o qualsevol associació o club.
  • Obrirem temàtiques, incloent més notícies del món, tecnològiques i sobretot relacionades amb l’analisi dels mitjans de comunicació nacionals e internacionals.
  • Respecte als comentaris, propiciar un clima adequat per al debat, evitant insults i temes personals.

Crec que aquestos canvis s’estaven demanant, ja que la consolidació del bloc comporta més responsabilitat per al mateix. Si teniu alguna sugerència més dins dels límits que suposa un BLOC d’OPINIÓ, no dubteu en fer-la saber.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s