Divendres 22 a les Festes….

Aquests son els actes previstos per aquest Divendres 22 d’Agost a les Festes Patronals i de Moros i Cristians de Benigànim 2008

 • 17:30h Eixida dels Festers des de la Plaça Major per arreplegar a les Festeres
 • 23:30h Presentació de la Regina de Festes i la seva Cort d’Honor al Parc
 • 01:30h Es ballará el tradicional vals a la Plaça de la Beata Agnès a càrrec de l’orquestra Valparaiso
Anuncis

7 pensaments sobre “Divendres 22 a les Festes….

 1. Tan sols un petit comentari sobre la Presentació d’aquesta nit:

  Algú hem podría dir qui porta el criteri de les banderetes?? M’explique l’any passat eren els de CV els que es queixaven de que la banda de la regina portava la “senyera catalana”. I ara aquest any ens toca queixar-nos a nosaltres, per que la bandera espanyola lluía en gran.

  Qui porta aquest críteri? Qui decideix cada any quina bandera ix?? A cas no pot portar la comuna com totes les festeres??

 2. Quina clavá de pata va fer “Don Juan”.
  !!Nomenar al germanet del president de festes.!!
  Va amargar la nit al xaval.
  Ell no diu res, i este clava la pata.
  Xeeeee.

 3. Ja, jo també ho vaig pensar, per que ell no va dir res en el seu discurs pero Puchades va tindre que recordarliu, estava pessimista el Puchades entre lo del avió i això.

  Per cer que el discurs del Puchades va estar bé (una mica propagandístic) pero es notava a 100 kilómetres que no l’havía escrit ell….

 4. Yo crec que Don Juan no va fer ninguna clava de pata.Va dir lo que sentia.Vosatros no tingeu ni puñetera idea de lo que ey sentia y sent per PABLO el germanet del fester mayor.Eu va dir de tot cor.Iosu no va dir res en el seu discurs perque el xiquet pensaba que no era lloc de dir res, tot era motiu d´alegria per a tots.¿Vosatros cregeu que si Don Juan no l´hagera novemat,Iosu no tenia en el cap al seu germa?No tingueu ni puñetera idea de lo que son el sentiments.No parleu sense saber.No li va amargar la nit a ningu.Iosu te lo seu ven posat.Gracies per acordarte de Pablo.Tota la familia esta molt agraida y a Pablo se segur que li ha agradat escoltarte. Gracias Don Juan.

 5. jo crec q no havera tingut q dir res, tots teniem en el cap al germanet quan va parlar el president, i quan son tio li va dedicar unes paraules, pero si ningu dels dos va dir res, jo crec q el “señor alcalde” no era ningu per a fer-ho.
  Va fer llenya de l’arbre caigut, i quasi tots els festers i la familia del xiquet van esclatar en plors…. no era dia pera aixo.

  havera tingut q respetar que ells no van voler dir res i haver callat.

  es la meva opinio

 6. Deixem estar el tema, val? Crec que és un tema personal i ací no tenim dret a discutir sobre assunts privats que no ens incumbeixen i menys si es tracta de coses més serioses com aquesta.

  Salutacions

Els comentaris estan tancats.