Orquestres a la Plaça de la Beata i Castell retrasat

De entre els absurds canvis que s’han fet aquest any en les festes ni han dos molts remarcables i que al menys en la meva opinió han sigut per anar a pitjor i no a millor

Parlem primer de l’ubicació de les orquestres. Mentre que a l’any 2007 (festes encara organitzades per l’anterior equip de govern) 4 orquestres es van situar a l’Avinguda de l’Ortissa, aquest any tan sols una orquestra ho ha fet i va ser el dia de les Paelles.

En canvi aquest any 3 orquestres (contant la Sarsuela) s’han situat a la Plaça de la Beata Agnès. Per qué? Doncs tot apunta a que és una tornada de favors entre l’Ajuntament i els propietaris de l’Hotel Real. Personalment, crec que la Plaça de la Beata no és un lloc apropiat i que no millora en absolut a l’Ortissa. Menys espai, menys mobilitat, més calor i sobretot més molèstia per als veins, si situen les orquestres a la Plaça de la Beata. Per exemple ahir amb l’orquestra “Super Magic” instal·lada en aquesta ubicació, quedava mitja plaça lliure per a la gent. Pero com la majoría de la gent no volía estar tan prop de l’orquestra, és concentraven tots al final en la pared del Forn del Real, i fins i tot ocupaven els carrers colindants. Per tant en aquest sentit podem concloure que l’únic motiu per canviar la ubicació ha sigut una serie d’interessos personals i sobretot de favors en deute.

Un altre tema és el d’avui. La Sarsuela i el Castell Retrassat. Sincerament, com cregeu que ha eixit l’idea de innovar portant una Sarsuela a Benigànim? No és una cosa molt habitual ni que tinga molt d’èxit entre la gent. Sempre és bo nous actes culturals, pero esperem que en aquest sentit l’idea no vaja relacionada amb interessos personals.

Després tenim el tema de per quin motiu s’ha retrassat el Castell de Focs Artificials, que ara no te horari i es fará en acabar la Sarsuela. És una excusa per que la gent acudixca a la Sarsuela? La gent tradicionalment anava a vore la cavalcada i després s’esperava una estoneta per a veure el castell i anar a sopar. Pero de nou, un altre canvi absurd al davant.

Anuncis

9 pensaments sobre “Orquestres a la Plaça de la Beata i Castell retrasat

 1. che que no haura segut idea de Sergia violeta, per promcçionar el idioma castella, que en este poble esta marginat,tindran collons, enconter de portar algun grup de musica en valençia,,,,,no aixo no,no siga que la juventud sallanse a pedrer,,,vergonya que no tenen.

 2. Dons, estaria be, que feren algun concert de musica valenciana. Però aquest ajuntament esta en contra de tot això.
  Aquest any les festes han segut una desorganització total, atraçant i adelantant actes sense ningun motiu, i molt mala organització.
  I la idea se les orquestres a la plaça Beata Agnes, es per mi una mala idea, tenim una avinguda que pega un esclafit i han triat el lloc mes menut per posar orquestres que requereixen un lloc gran.
  L’any que be al igual la posen en la plaça la morera.
  Salut i força, amics

 3. Anònim, al ple que es va celebrar a l’endemà de festes a la 1 i mitja, es va acordar segons he pogut saber que volen soterrar els contenedors de la plaça de l’ajuntament i també de la placeta de l’ou. Si vols llegir la notícia, a Bloc actualitat, l’he publicada.
  Salut i República!

 4. en un espectacul que se fa fer fara tres o cuatre añs, les monches de la Beata reclamaren que els molestaba y este añ auran callat. Y fero en el real, tene que agrair molt al Pive, per els vots que es van portar, llastima que el sardineros, no tingueren bar en algun lloc.-

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s