Aprovat els soterraments de contenidors

l’Ajuntament de Benigànim ha aprovat ja en ple, el soterrament dels contenidors a la Plaça Major i del Rei En Jaume.

Aquest soterrament és a mitjes una proposta del programa del Partit Popular per a les eleccions. Es soterrarán els contenidors de la Plaça Major i de la Plaça del Rei en Jaume (Plaça del Ou). El que está per vorer encara és com quedará l’obra als llocs més estrets, ja que només cal anar a Xàtiva per veure el quantiós espai que ocupen aquest contenidors soterrats.

Encara que també está per vore el model de contenidors que s’instal·laran. Fonamentalment hi han dos models, el més gran i el que está a Xàtiva es aquest:

Després tenim l’altre model que en la meva opinió és el que millor aniría per aquestes zones, encara que tot s’ha de dir que el soterrament ocupa també un espai quantiós ja que te un contenidor normal baix:

Anuncis

35 pensaments sobre “Aprovat els soterraments de contenidors

 1. i no paren de tirarse els trastos uns a altres,,, una llastima tot,,i a pagarho el poble,,jo de moment estic desilusionat dels que hi han actualment al capdavant del ajuntament..encara queden tres anys per acabar la legislatura i queda molt per fer,,,a vorer si començen tot lo que han promes ,,l´auditori,,el poliesportiu,,la carretera a la pobla,,el centre-bolera juvenil..acabar tot lo referent a la urbanitzacio de l´ortissa..i tantes i tantes coses mes…BENIGANIM ES MEREIX LO MILLOR,,estiga manant pp o psoe,,,,,visca beniganim ……adeu amics

 2. PEr a jo:
  Si que se llegir, el que no sabrà seràs tu. Al cartell ficava el cost total de l’obra: 2 milions d’euros, PERÒ NO POSAVA RES DE LA CANTITAT SUBVENCIONADA. Quan una obra està subvencionada FICA: SUBVENCIÓN DE (DIPUTACIO-CONSELLERIS O QUI SIGA) I LA CANTITAT ASSIGNADA.

 3. Estava subvencionada pel cosell superior d’esports, encara que s’empenyeu en que no estava, tot aixo son ganes de que el psoe no fera el complex esportiu, i a mi em dona igual que faja eixe complex esportiu, sols vull que es faça, i espere que el pp canvie de postura i accepte l’oferiment del psoe d’ajudar ja que tenen els contactes en el consell superio d’esports.

 4. Si dius que estava subvencionada pel consell superior d’esport, DEMOSTRA-HO. el que si ha quedat demostrat es que no tenien cap subvencio. mira, ells sols ho demaren al pla d’instal·lacions esportives 07/2012 i els que estan aprovats ja eixiren fa temps, I ENTRE ELLS NO ESTAVA BENGANIM. així que podem dir que no tenien cap subvencio. Si vols et dic d’on volien pagar part del poliesportiu: DE LA VENTA DELS TERRENYS DEL COSTAT DEL TRINQUET I OBRINT CARRER PER DAVAN DE LES CASETES DE CALARDO, AQUEST CARRER ANAVA A PARAR AL CARRER DEL GIM SIBLO XXII. Destrosant les actuals instal·lacions.Eixa es la veritat.

 5. pero que dius?!! com tenen que fer un carrer per ahi? tu has pensat be el que estas diguent? perque el pp no alega tot aixo? en tanta denuncia que esta fent, perque no diu aixo? Jo no tinc la documentació per a demostrar-ho pero perque no la demana el pp al psoe? sera perque te por de li ho puga demostrar? perque jo se de primera ma que el camp de futbol d’ara anaven a fer-lo de gespa artificial per a que es quedara este per a l’escola de futbol aixi que o anaven a destroçar res, primera perque les piste son el pati de l’esola i anaven a deixar l’escola sense pati i segon perque al camp de futbol havien acabat de fer vesturis nous aixi que no inventeu tant, que ja s’ha vist totes mentides que ha dit el pp, i si en vols alguna mes, mira el video que han penjat.

 6. Por favor la persona que defiende la existencia de una subvención para el polideportivo proyectado en la carretera de la Pobla del Duc, que diga la fecha de la concesión de esa subvención, la cantidad concedida y el organismo que la concede.

 7. Per a Paco:
  Mira Paco per a que un organisme done una subenció a un poble, com a Benigànim, per a la construcció d’un complexe esportiu s’han de cumplir un requisits.
  Primer: Tindre un terrenys en propietat del poble per a la construcció d’eixe complexe. En este cas esta cumplit ja que el PSOE va adquirir 65.000 metres quadrats per a dita construcció.

  Segon: Després es demana un projecte bàsic en el que figuren totes les característiques i serveis que tindrà el complexe, aixó també esta cumplit per part del Partit Socialista.
  S’envià dit projecte a la Conselleria d’Esports de la CV.

  A partir d’ací van vindre eleccions, les guanyà el PP, i son incapaços de seguir amb aquest projecte perque no creuen en ell.

  Es dic també que el consell superior d’esports de Madrid es va comprometrer que si aquest projecte arribarà a realizar-se donaria una subenció directament al nostre poble, com de la mateixa manera la va donar ( i per si no ho saps) per a la remodelació que varen tindre les casetes del camp de futbol actual del nostre poble. EIXA SUBENCIÓ VA VINDRE DIRECTAMENT DEL CONSELL SUPERIOR D’ESPORTS DE MADRID.
  El tema esta en que el PP vol un complexe dins del casc urbà, reduit i sense espai suficient per a donar un servei optim als esportistes del poble.

 8. la veritat que entre uns i altres casa per agranar…si es veritat que hi ha una subencio per mig ,,no se perque s´ha de deixar perdre,,,de moment estos del pp a molta gent esteu defraudanmos..espere que es carregueu les piles i començeu tot lo que tingueu promes,,vull que em conteste algu del pp i que em diga de cosa certa que abans dels 3 anys que queden de legislatura faran al poble tot lo referent al seu programa electoral,,molta gent confiaba en vosaltres i de moment ,lo primer que eu fet es pujar el impostos i posarse el sous,adeu amics

 9. tens rao paco lobaton, els demanen els vots als rumanos i ara els soterren els contenidors, hi als anglesos que viuen en casetes de camp (que tambe els han demanat el vot) tampoc els deixen construir.

 10. MENTIRA, LA SUBVENCIO PER A LES CASETES DEL CAMP DE FUTBOL VA VINDRE D’UN PPOS, LISTO. Y AIXO QUE DIUS DE LA SUBVENCIO DEL POLIESPORTIU HO TENIEN DENEGAT.O SENC PER VOSALTRES PERO EIXA ES LA VERITAT

 11. si es veritat que estava denegat es facil de comprovar, jose ramon va dir que si el pp camvia de postura i tira endavent el projecte del complex esportiu, el psoe cridara als contactes que tenen en el consell superior d’esports per a aconseguir la subvenció o almenys el 50% si no volen donar-la sencera de nou, simplement el pp el que te que fer es acceptar l’oferta del psoe i es mentida lo de la subvenció es vora, el que pasa es que teniu por de que siga veritat (perque sabeu que es veritat per aixo vos preocupeu tant en predicar que es mentida) i que no tingau mes collons de portar un poliesportiu com es mereix beniganim endavant, i que vos pase com en l’avinguda de l’ortisa, que vorieu de nou un projecte que vos agrada pero estarieu rabiosos de vore que no teniu les ganes de treballar ni la inteligencia sufiecient per a fer coses importants pel poble, i aixo que el pp esta format per cirurgians i el psoe per ats.

 12. Porten ja una setmana en que van a soterrar-los i a la plaça van fer un forat i ja esta i hui he passat per la plaça del “OU” i han desfet la placeta que estava al mig, vorem que fan. Pero crec que eixe sistema es un niu de runa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s