Aprendre Anglès a la xarxa

Una de les múltiples funcionalitats d’Internet i que jo personalment valore molt, és la possibilitat d’aprendre idiomes de forma gratuïta

Hui us donaré un parell de pàgines i serveis per que pugau aprendre i perfeccionar el vostre anglès de forma fàcil. Hi ha des de l’opció dels PodCasts, exercicis online… i per als que ja tenen una base poden passar als diarios o televisions.

En quant a Podcasts us hen recomane dos d’interessants: Per a hispanoparlants un podcast molt interessant és el que fan desde “Tu-Ingles.com“, amb nous episodis setmanals i un nivell més bàsic. Un altre podcast una miqueta més avançat es “English As a Second Language“, integrament en anglès i amb episodis nous quasi cada dia. Per descàrregar aquests podcasts en MP3, la forma més fàcil es mitjançant l’iTunes.

d’Excercicis online us recomane una pàgina de la cadena britànica BBC, en que fan transcripcions diaries de les noticies i podeu aprendre més vocabulari relacionat amb cada tema. Podeu accedir fent click ací.

Per als que ja tingau una base, el més interessant és fer una passetjada per diaris de parla anglesa i anar cercant les paraules que no entenem. De diaris us recomanaré dos un del Regne Unit i un altre dels Estats Units. Primer el britànic “Telegraph” i com no “BBC.co.uk“. Des de EEUU podem trobar un dels diaris més prestigiosos mundialment, el “The New York Times” molt útil en estos moments per seguir la carrera electoral per la Casa Blanca.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s