Com estalvia costos l’Ajuntament de Benigànim

Segurament recordeu la rehabilitació del carrer Llutxent abans de Festes, doncs hem prestat una mica d’atenció a com s’ha fet l’obra per reduïr al mínim els costos

Precisament ací ja varem críticar com s’estava fent l’obra, amb reventons de canonades ect… Ara que teóricament l’obra ha estat finalitzada ens hem pegat una volteta pel carrer i els veins ens han comentat lo mal fet que está.

Començem per les voreres, están totalment desnivellades unes d’altres. Mentre que a un tram están molt altes, en altres están tant baixetes que quant plou l’aigua fins i tot va per damunt la vorera. Podeu vore per exemple aquesta estreta vorera, ni han algunes al llarg del carrer que dupliquen i tripliquen l’altura d’aquesta:

Després tenim el tema del GREU DESNIVELL lateral que han deixat en el carrer, i no per causes naturals de desnivell, si no per que al “rascar” l’asfalt que hi havía abans la màquina només va rascar a un costat. A la foto de dalt si us fixeu podeu vore com els cotxes aparcats están inclinats cap al costat dret a causa del desnivell. Tot per estalviar costos, denúncien els veins també les rascades que han sofrit per part de l’Ajuntament i que no els les han arreglat ni res.

La junta dels dos greus defectes de desnivell, fará que quant ploga prou, l’aigüa anira tot cap a un costat i previsiblement muntara damunt les voreres i en les zones més baixes podría fins i tot entrar a les cases dels veins.

Anuncis

12 pensaments sobre “Com estalvia costos l’Ajuntament de Benigànim

 1. Si hi ha mes desnivell cap a la dreta de la foto, vol dir que a la part esquerre estara mes alt i no entrara l’aigua, no? qui viu a la part esquerre dos cases mes avall del mas i mas? supose que no ho auran fet per aixo, no?
  Salut i Republica

 2. Realment a la foto no s’aprecia del tot, si us passeu per allí i es fixeu ho notareu. Jo ho vaig poder vore que només van rascar el costat esquerre. De tota forma, estarem atents a quant ploga a veure com queda l’assunt….

 3. Una pregunta!!!! es pot saber que es el que ha pasat ara al final del carrer llutxent? (davant del cine)
  Anit anava jo molt decidit carrer sant vicent avall(en cotxe) i men anava al carrer animes quan quina es la meva sorpresa? hi havia valles de costat a costat del carrer llutxent i una franja oberta al carrer prou profunda, o siga que no podia pasar. vaig tindre q pegar la volta i anar direccio prohibida cara baix i eixir pel canto de la farmacia, on tambè hi havia valles. i dic jo, xq no es va señalitzar a l’entrada del carrer sant vicent?

  i que es el que ha pasat per a que un carrer akabat de fer tinga q tornar-se a foradar? tant q van criticar q savia akabat el cami pas forcall sense llum a les voreres i ara han fet el mateix???

 4. Aixó de la reixa per a l’aigua esta molt be,(tot no ho fan tant malament),
  pero es cert que el carrer está prou desnivellat, perque jo que no soc una experta em vaig adonar enseguida,quan vaig pasar.
  Tamé crec que si quan ploga molt, els afectats son eixos que no saben nadar,
  segur que ho arreglen enseguida.

 5. Jo vaig anar a mas i mas a comprar en la moto, i vaig posar el pata cabra i quan vaig eixir la tenia en terra. Si que hi ha un bon desnivell. En quant al tema dels desaigues vos dire que aquest poble en te ben pocs, tota eixa sona quan plou es veu prou afectada per l’aigua ja que tots els carrers de la part de dalt desemboquen l’aigua a el carrer lluís esparza i també passa al el Maria benlliure i aquestos estos la arrosseguen mes avall. En fi que fa falta molts mes desaigues per que la gent del carrer marques, plç. Rei en Joume, Dr. Ranter … i tota eixa sona , que quan plou 4 gotes i naden de pantxeta, al igual que en altres sones del poble que també passa els mateix, que no vaig a dir quines per que si no estarem tota la vesprada.
  Salut i força companys.

 6. les obres de l´alcalde botifarra no deixen indiferent a ningú.
  l´ultim que ha fet al carrer llutxent ha sigut canviar el reixat que arreplega les aigues de plutja, després d´acabar totes les obres de reforma, però, si no canvía la canonada, queda igual, per molt ample que posen en reixat si la tubería que l´arreplega és la mateixa que hi havia, no cap més aigua (es qüestió de física)
  a vore, per molt ample que siga l´embut que arreplega l´aigua ,quan aplega al coll de botella, no traga més. so inutils.
  + inutilitat + incompetencia + incapacitat + sous = alcalde botifarra.
  cobrar i putjar els impostos, aixó si que ho fan be.

 7. Això es veritat en les noves reixes que han posat, son grans, pero la canonada de desaigue es prou xicoteta al menys el coll que es veu al passar per damunt…

  Salutacions!

 8. Hola a tots. Imagine que si han ficat eixes reixes en el carrer Llutxent seria perquè feien falta o perque algun veí ho haurà demana. Pero un dels carrers de Benigànim (perquè imagine que hi haurà més) als que puc dir, per experiència, que fan molta falta, és en el carrer Quatretonda. Quan plou, encara que siga poc, per a poder creuar el carrer t’has d’arremullar tots els peus. I si tens sort, baixes fins el pas de zebra que hi ha davant de les escoles que està prou elevat, i és possible que no et banyes. Pero és un desastre, perque baixa aigua i fang. A vore ho solucionen prompte.
  Salutacions a tots!!!

 9. Clar que feia falta, precissament varen ser els veins els que ho van dir. No es pugueu imaginar el riu que baixa per aí quant plou molt. El problema es que ja veus com ho han fet, el carrer i ara les reixes que no paren de fer soroll…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s