Una empresa valenciana projecta instal·lar un aeroport comercial en la Vall

Una empresa valenciana, Unitat de Gestió Urbanística S. a., ha començat a sol·licitar les autoritzacions pertinents per a construir un aeroport en ple cor de la Vall d’Albaida, principalment en zones dels termes de Castelló de Rugat i Llutxent.

Una empresa valenciana, Unitat de Gestió Urbanística S.A, ha començat a sol·licitar les autoritzacions pertinents per a construir un aeroport en ple cor de la Vall d’Albaida, principalment en zones dels termes de Castelló de Rugat i Llutxent. El seu desenvolupament ho realitzarien de forma conjunta la citada signatura i l’empresa Taula d’Expansió, que també estava interessada en la construcció d’aquesta instal·lació en la citada àrea, que abasta alguna parcel·la vinculada a altres poblacions limítrofes com la Pobla del Duc o Benicolet.

Els tràmits van arrancar a principis de gener d’aquest 2008 i les empreses estan mantenint reunions “amb autoritats autonòmiques i locals” segons va confirmar, si bé són conscients que aquest és un procés “llarg” que podria perllongar-se uns anys. De moment, la documentació pertinent està ja en Conselleria.

Segueix Llegint

8 pensaments sobre “Una empresa valenciana projecta instal·lar un aeroport comercial en la Vall

 1. EM PAREIX UNA LOCURA!!!!!!!! ja vag llegir aquesta noticia a principis d’any on es deia que era una manera d’aproximar la safor amb la vall d’albaida. I jo em pregunte… no està prou accesible amb la nova autovia que han fet????
  Em pareix vergonyós i cada volta em dona més pudor quan vaig per ahí, dir que soc valenciana…
  Espere que fagen un anàlisi d’impacte ambiental i es troben amb que no poden fer-lo, torne a preguntar: realment és necessari?

  I demane ací al blog si no es opt fer una recollida de firmes per a prohibir-ho

 2. Sincerament no crec que això es porte a terme ni a curt ni a llarg termini. És una zona en la que en la meva opinió no es viable, ja que els aeroports solen estar prop de grans ciutats.

  I més com estan ara els preus del petroli (encara que ara han baixat una mica) no crec que el negoci més rendible siga un aeroport i menys en aquesta zona.

  Salutacions!

 3. Esta clar que eixe aeroport estaria destinat a fer ponts aeris amb madrid, per a que envaeixin la costa valenciana. Aixo si, no veig molt viable el projecte.

 4. Això de fer un aeroport a la Vall d’Albaida em sonava a inocentada, però he mirat el calendari……i no, sembla que ho diuen de veritat. Em pareix una BOGERIA sense precedents. Supose que alguns sabuts de la Conselleria amb la falsa expectativa de faena-en època de crisi és fàcil enganyar a la gent amb necessitat econòmica – i amb l’ajuda de quatre alcaldes (de la seua onda ideòlogica) han pensat que els “ignorants de la Vall” tinguen els sorolls i la desfeta del paisatge que això suposarà per a que quatre guapets -QUATRE- puguen aparcar la seua avioneta tranquilament. En València i Alacant o no els deixen o és més car o hi ha congestió aèria. Així, esta pobra gent amb la seua superavioneta tipo Richard Gere en Pretty Woman podrà anar a la Copa Amèrica o a reunir-se-urgentment per suposat-amb el gerent de no sé quina empresa d’Ontinyent o Alcoi o vindre de Madrid pendre el bany de matí i tornar a dinar a casa. Es que….. pobrets!! amb cotxe o tren es cansen o tarden massa i damunt els denúncien si van mé apressa del que toca. NO CAIGUEM EN EL PARANY: L’AEROPORT , SI ES FA, SERÀ PER A ESTA TIPOLOGIA DE GENT!!
  He llegit que a la zona hi ha molta activitat aèria: supose que es referiran als quatre lleugerets que vegem volar pel cel de tant en tant que s’enlairen i aterren a Balica. Això és simplement enganuar al personal fent-los creure que els burros volen……
  Que ens fagen més carreteres que vertebren la Vall i comuniquen bé els nostres pobles, que acaben ja l’autovia del Morquí, que promoguen més els trens……… Si hi ha alguna infraestructura que no necessita la vall és eixa. Açò, em sembla, que ja ho han intentat en altres comarques i han rebut un NO social, cívic i polític per resposta. I parlant d’això, per què no ho fan a La Costera (l’autovia a Ontinyent ja la tenen acabada i està més prop de València si es tracta d’això).
  Bé espere que les forces vives de Benicolet, La Pobla, LLutxent i Castelló i les de totta la comarca – associacions civiques, esportives, culturals, ecologistes, excursionistes…….., IEVA , Mancomunitat……sàpiguen fer front a esta agressió a la nostra comarca amb l’excusa -sempre recirrent- del progrés i de la creació de llocs de treball.

 5. Suscribo totalmente lo que ha dicho el de Benicolet. Sólo añadir que si hay quien tiene dinero sobrante para invertir, que lo haga en otro sitio y que nos deje tranquilos. Queremos desarrollarnos pero no al ritmo que nos marquen cuatro potentados que quieren llenar su tiempo de ocio con vuelos deportivos y otras cosas que en otros sitios no quieren. Espero que todos, los que votan al PP, al PSOE, al BLOC o EU sepan hacer frente a este atropello.
  Se acaba el chollo de los PAI y empezamos con esta historia
  En cuanto a los puestos de trabajo que nos diran que genera, yo digo A OTRO PERRO CON ESE HUESO!!! Se ha visto con Terra Mitica, Copa América, Ciudad de la Luz, Ciudad de las Ciencias, etc. : pan (para algunos) para hoy y hambre para mañana.

 6. De totes formes en cas de que el projecte seguira endavant, podríem proposar la creació d’úna plataforma per recollir firmes o el que siga. Per que aquest acte suposaría primer una destrucció del nostre medi natural i per un altra banda una greu i innecessaria contaminació acústica.

  Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s