Eleccions EEUU: Anuncis televisius

La campanya nord-americana al ser tan extensa, propicia l’aparició de multitud d’anuncis televisius sobre les idees dels candidats

Avui analitzarem dos videos, un del candidat demòcrata Barack Obama, i un altre del candidat republicà John McCain. Començarem pel d’Obama titulat “Naked Lies”, “Mentides al descobert”. No us preocupeu per l’idioma que ara després traduïm:

Primer el video mostra un anunci original fet per McCain i Palin en el que es declaren “Mavericks”, o siga rebels o dissidents de la política de Bush. Després diu “S’anomenen els verdaders rebels (o dissidents)”. Segueix “La Veritat és, que John McCain es dificilment un rebel quant 7 dels seus organitzadors de campanya son afins a Whashington“. “Ell no és rebel o dissident, quant vota amb Bush el 90% del temps“. “I Sarah Palin no és en absolut una dissident, ella está en el camí a ningun lloc”. “Politics mentint sobre la seva carrera, això no es pot dir ser dissident o rebel, aixo és més del mateix”.

Seguim ara en un anunci de campanya de John McCain, anomenat “Irrespetuós”

Era la celebritat més gran del món“. “Pero comença a descolorir-se”. “A l’eixida de Sarah Palin la va tildar de Bon Mirar, fent el que ens havía contat”. “Després desesperadament va anomenar Palin, una mentidera”. “Com és pot ser tant irrespectuós?” “Com la governadora Sarah Palin, prova que ell está equivocat cada dia”.

Pròximament seguirem analitzant alguns anuncis més de la campanya per la Casa Blanca. Disculpeu una mica si les traduccions no son del tot exactes, ja sabeu que hi ha paraules i fets que son díficils de traduïr si no coneixem el context.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s