l’Ajuntament torna a cometre el mateix error

l’Ajuntament de Benigànim pareix un xiquet “cabut”, a pesar de les queixes i les crítiques ací, de nou més problemes acústics amb noves reixes de desaigüe instal·lades al carrer Llutxent.

Fa a penes dos mesos ateníem la denúncia dels veins del Carrer Sénies de Benigànim, que en aquesta noticia és queixaven del soroll que provocaven les reixes de desaigüe instal·lades al carrer. En aquest cas el problema de les reixes no era més que apretar un poc els cargols per que quedaren ben fixades. Així i tot els veins ho van denúnciar a l’Ajuntament pero literalment van passar d’ells.

Després d’això, l’Ajuntament torna a cometre de nou el mateix error. En les noves reixes instal·lades al carrer Llutxent, el soroll cada vegada que passa un cotxe torna a ser present. En aquest cas el problema no son els cargols, si no que les reixes están completament soltes sense ningún tipus de subjecció com podeu vorer en la segona fotografía. Els veins estaven molt contents amb la nova reixa que feia falta per la quantitat d’aigua que pasava pel carrer quan plovía, ara bé, no saben si han quedat millor o pitjor en cert sentit, de nou denúncien les negligencies que fa l’Ajuntament en les seves obres per estalviar costos. De nou la pregunta és la mateixa, Més malament es pot fer?

Anuncis

3 pensaments sobre “l’Ajuntament torna a cometre el mateix error

  1. Curiosament aquest matí després de que es publicara aquesta noticia, han vingut uns quants treballadors de l’Ajuntament i están aí arreglant algo de nou. Al menys que sapiguen corregir….

  2. a mi esta obra m’afecta ja que visc per la zona, i tinc que dir que es una vergonya la manera en que estan fent les coses. No fa res que van fer l’esfalt del carrer llutxent (millor o pijtor), i ja han trencat una franja per a fer el desaigüe. Damunt, han trencat part de la vorera del principi del carrer animes, i al tornar-la a posar han fet una ”xapussa” que ni ‘manolo i benito’.
    A part, per a fer no res estan cent anys i la mare, perque passes a l’hora que passes estan tots mirant-se uns als altres, fumant-se el cigarret, xarrant en rogle recolçats en els cotxes… vaja, que molta espenta no tenen.
    Total, UNA VERGONYA!
    Espere que hi haja algu amb dos dits de trellat que pose les piles a esta gent i que facen les coses com deu mana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s