l’Ajuntament de Benigànim edita fullets únicament en castellà

Cada vegada anem més enrere amb l’Ajuntament de Benigànim, si fins ara ja els fullets eren la majoría bilingüe, ara ja ni han que son totalment en castellà

Ací podeu vore un fullet d’un curs d’atenció a persones majors, que per una banda está molt bé, pero que vé únicament escrit en castellà i presumiblement les classes del curset seràn en castellà.

l’Ajuntament de Benigànim des de que el PP arribara al poder, ha iniciat una constant política de priorització i impuls del castellà i per un altra banda de marginació del valencià. Aço no anava en el seu programa pero ho han complit ben complit.

l’Ajuntament del senyor Puchades ha tirat per terra tota la tasca de normalització lingüistica que el govern anterior va portar endavant. Hem retrocedit en el temps.

Des de “El Mirador Valencià” demanarem explicacions a l’Ajuntament de per quin motiu aquest fullet s’ha editat únicament en una llengüa, discriminant de forma clara la nostra llengüa.

Anuncis

4 pensaments sobre “l’Ajuntament de Benigànim edita fullets únicament en castellà

  1. Açó es una poka vergonya…no se kom anem akabar,però pareix ke la gent no s’estima la llengua..i prefereixen vore kom mor en mans d’un irresponsable a fer kualsevol kosa…fem alguna kosa.aktúem..no som soles els d’akest poble,n’hi hà molta gent ke pensa igual,però kadaskú en sa kasa no fem res.units i amb un megàfon estàs fent més.reivindekem-se a ritme de tabal,i ke la dolçaina no dixe dormir una nit a l’alkalde..
    …tota la gent jove deuria pensar-ho bé..si no sería millor,que el dia de demà,a benigànim,xàtiva,o valencia es parlara valencià…ja no és politika..es una kuestió de lógika i sentit komú.
    -el poble ke oblida ki es dixa de ser-ho.
    llarga vida al valencià!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s