El que a Benigànim és “normal” suposa una dimissió en Sevilla

l’Enxufisme es una pràctica habitual als Ajuntaments, i sobretot en el de Benigànim, que tradicionalment tant en PP com en PSPV ha sigut una eina per donar feina a familiars i amics

Segons publicava ahir “ElPais” un concejal de l’Ajuntament de Sevilla havía dimitit ahir, després de que es descobrira que havía contractat a sa mare i a un cosi seu en llocs de l’Ajuntament.

Pel contrari aço en l’Ajuntament de Benigànim és “el pá de cada dia”. Sería impossible contar totes les persones que hi ha enxufades a l’actual Ajuntament governat pel senyor Puchades. Començant per l’Assesor d’Obres, el responsable de l’Area Jove i Juventut, treballadors de l’Ajuntament, agranadores, pintadores de voreres, responsables esportius ect…

Per no parlar del favoritisme de l’Ajuntament a empreses d’amics i coneguts, de fet fa unes setmanes públicaven que l’actual assesor d’Obres José Morillo, comprava suposadament els productes de neteja per a l’Ajuntament en la seva pròpia tenda. O el exemple de l’ubicació de les orquestres aquestes Festes, per una tornada de favors entre l’Ajuntament i els propietaris de l’Hotel.

Anuncis

26 pensaments sobre “El que a Benigànim és “normal” suposa una dimissió en Sevilla

 1. Que crispador que eres, anem a vorer les solucions totes no les tinc jo a soles. Tu per ser un des de la cabota, tens mes a callar que a despotricar. Perque ja m´explicaras quina contestacio vols que te conteste de les preguntetes del PP.
  Per conter de fer el circ en el pleno, que ja tota la contorna ja se ha enterat de quin peu calceu. Per mi, tot eixe absurd que traus per la boca em sap a mi a gloria beneïda, si vols solucions li dius al teu ben amat president, i ara parlant en serio tingueu una segona entrega de regalets per a l´any que ve:

  “El Ministerio de Hacienda quiere dar en 2009 un buen empujón a la revisión de las valoraciones catastrales de los inmuebles para adecuarlas al valor de mercado. La Dirección General del Catastro prevé realizar 4,3 millones de notificaciones el año próximo, una cifra que se sitúa muy por encima de las 3,25 millones previstas para el presente ejercicio. Aunque el valor catastral es sólo una referencia, su subida tiene un impacto en los tributos de la vivienda y, sobre todo, en el Impuesto de Bienes Inmuebles (IBI), cuya gestión tributaria corresponde a los ayuntamientos y del que constituye su base imponible”.

  El primer regalet anira a para als treballadors, i esta segona perla estreta de un mitja de comunicacio te deuria abaixar els fums. Es clar tots seguem lliures de pensar i otorgar.

  I pa que te entre en el cabet, el PP ni em va ni em be, tant com el teu benvolgut PSOE.

 2. TINC UN DUBTE, L´AJUNTAMENT DE BENIGANIM DEU PENDRE MESURES EN AQUESTOS TEMPS DE CRISIS?
  HO PODRIEN TRACTAR ALS PLENS.
  QUE FARA ARA SI MABESAL TANCA LES PORTES I, ELS OBRERS DESPEDIXQUEN ALS SEUS OPERARIS?
  DE MOMENT DONAR FEINA ALS CONSTRUCTORS FORASTERS. LA PROVA LA TENIU EN LA REHABILITACIÓ DE LA CASA RIBELLES ( COESMI DE GANDIA) I EN LA REDONA DE LA CARRETERA DE LA POBLA DEL DUC (LA QUE DONA ACCES AL POLIGON) LA BARONIA D´ONTINYENT

  QUE NO HI HAURAN VIVERS I CONSTRUCTORS EN BENIGANIM?

 3. hola! SOLS DIR QUE MIREN COM ESTAN ACTUALMENT PORTANT EL POBLE AVANT SENSE FER-SE RISC A COSTA D´ELL,NO COM ABANS,PERO BE TOTS VOLEM MOLTES COSES Y NO ENTENEM QUE EL PSPV NO HA DISAT NI UN DURO PER A GASTAR PERQUE TOTS SELS A ENBUJACAT. EN FI PENSEU EL QUE VOLEU,PERO COM ES NOTA QUE NO SABEU DEL TEMA, PERQUE SON PERSONES DIGNES LES QUE ESTAN EN EL PARTIT QUE ACTUALMENT GOBERNA,PERQUE SI JO FORA ELLS JA HAVERA FET “BANDO” I S´HAGUERA ENTERAT TOT EL POBLE DE LO QUE HI HAVIA.UNA SALUTACÍO A ISOS SOCIALISTES QUE NO SOLEN VORE LA REALITAT DE LES COSES

 4. Hola “anonima”, jo no vaig a ser ací qui defense l’actuació del PSOE a Benigànim. Per que pense que també van fer coses malament, l’enxufisme en el mateix sistema i altre bé com és lògic.

  Pero si que vaig a críticar a l’actual Ajuntament, i vaig a desmontar-te tots els arguments que has aportat, en una sola pregunta: Si no hi han diners quin és el motiu per el qual el senyor Puchades s’ha pujat el sou fins a 1600€?? Si no hi ha diners com ixen ixos sous tan desproporcionats que tenen molts enxufats??

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s