Els inspectors entren en les classes per primera vegada des del franquisme

L’entrada d’un inspector enmig d’una classe lectiva per a realitzar tasques sistemàtiques de “control” en els instituts públics no es produïa des del franquisme.

És el que li faltava al sistema educatiu valencià per a afegir més “tensió” a la ja de per si mateix complicada implantació de la versió anglesa de Education for Citizenship en anglès, traduïda per la Generalitat, comenten professors i representants.

En les aules valencianes de 2º curs d’ESO, a més del tutor de Ciutadania impartint la seua classe i del vehiculador d’anglès traduint-la, ha irromput la figura de l’inspector, que “entrevista” al professor i plena informes “confidencials”. Però no en anglès, en castellà. Les instruccions, de vuit pàgines, elaborades pel servei Central de la Inspecció Educativa consisteixen que “l’inspector, una vegada en el centre, entreviste primer al director”. Posteriorment, “passada a interrogar a l’o els professors que imparteixen Ciutadania en anglès”. I, finalment, “si durant la seua estada s’imparteix una classe lectiva, ha de visitar l’aula”.

Segueix Llegint
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s