Web de l’ajuntament en “xurro”

La versió en castellà de la web de l’ajuntament està escrita en “xurro”, es a dir, que te paraules en castellà i en valencià.

Si entres en la web de l’ajuntament en la versio en castellà pots trobar-te en que comença de la següent manera: Ajuntament de Benigànim (en valencià), usuario, clave, enviar, i ¿olvido su contraseña? Ayuntamiento (en castellà), la resta del menú (que la major part està sense contingut) ja està tot en valencià.

Lo més curiós de tot és que si entres en l’apartat d’Alcaldia, en la versió en valencià tenim la foto de Don Juan, i en la versió en castellà no apareix. La meua pregunta es: la gent castellaparlant no te dret a saber quina cara te el nostre alcalde?

Anuncis

31 pensaments sobre “Web de l’ajuntament en “xurro”

 1. Jo no sé, pero és clar que a Benigànim cal una renovació total de la política municipal. No pot ser que tot es reduixca a disputes personals i partidistes. Encara va massa bé el poble i tot per al que fan…

 2. ANÒNIM, LO LAMENTABLE ES QUE HI HAJA GENT DEL PUBLIC QUE NO SAPIGA COMPORTARSE
  CREC QUE DEL PARTIT SOCIALISTE NO SENTIRIES A NINGU PER AIXO MATEIX CREC QUE EL SENYOR ALCALDE DON JUAN HAURIA DE IMPOSAR LA SEUA AUTORITAT I TIRAR AL CARRER ALS MALEDUCATS, SIGA QUI SIGA, IGUAL QUE VA FER JOSE RAMON EN EL SEU MOMENT.
  L´OBJECTIU DEL PLE ES DECIDIR EL QUE ES MILLOR PER AL POBLE I NO TENIM DRET DE AGUANTAR A EIXOS IMPRESENTABLES. SOLS HAURIEM D´ESCOLTAR

 3. AScolta, del psoe, tb parlaren, sinò mira l’home que estava al costat de la xica morena (la fotografa del psoe) que quan parlava calardo sols feia que animar-lo i xillar. A mi em pareix mal que parlen tant uns com altres. La política es fa desde dalt i no els de baix. Però no acuseu sols als del pp, pq del psoe tb hi ha gent que parla.

 4. ELS DEL PSOE ANIMEN PERO NO INSULTEN ALS DEL PP COSA QUE ELS DEL PP SI QUE FAN, QUAN PARLA CALARDO O PEP EL DE LA PLAÇETA O NO ESCOLTES EL QUE DIU LA MARE DEL REGIDOR DE FESTES?

 5. Les persones que acudeixen als plens deurien de saber que l’interés dels Plens és veure com els nostres representants duen la gestió municipal. Que un ple no es un circ o un programa de xafardeig d’eixos com El Diari de Patricia.
  Eixa gent que el que vol es crispar i no deixar a l’oposició fer la seua feina, si no sap comportar-se que es quede en casa.
  El que no es pot permetre es que personatges com la Sunsión o e Cigró acudeiquen sempre als plens a insultar als representants polítics.
  O mes vergonyos es que el SUPER HANS! es plante en mig del ple en defensa de su mamita amenaçant al regidor Socialista i com no esperant-lo a la porta del Ple.
  DE PEL·LICULA DE MATONS!!

 6. TINC UN DUBTE, L´AJUNTAMENT DE BENIGANIM DEU PENDRE MESURES EN AQUESTOS TEMPS DE CRISIS?
  HO PODRIEN TRACTAR ALS PLENS.
  QUE FARA ARA SI MABESAL TANCA LES PORTES I, ELS OBRERS DESPEDIXQUEN ALS SEUS OPERARIS?
  DE MOMENT DONAR FEINA ALS CONSTRUCTORS FORASTERS. LA PROVA LA TENIU EN LA REHABILITACIÓ DE LA CASA RIBELLES ( COESMI DE GANDIA) I EN LA REDONA DE LA CARRETERA DE LA POBLA DEL DUC (LA QUE DONA ACCES AL POLIGON) LA BARONIA D´ONTINYENT

  QUE NO HI HAURAN VIVERS I CONSTRUCTORS EN BENIGANIM?

 7. Jo no se el que va pasar la ple, pero el que si se, es que al pp li agrada molt criticar quan esta en l’oposició i dir que tot esta mal, pero quan son ells els que manen, cuidaet en dir-los que algo esta mal, que sino la prepotència i la rabia se’ls menja per dins i de seguida comencen a amenaçar sense parar. el que vull es que el psoe faja un oposició ben dura, i si fa falta alçar la veu mes que ells, endavant, per ells el que volen es que no es sápiguen les coses, aixina poden seguir enganyant i fent de les seues. Si s’estan posant nerviosos es bona senyal. I respecte al que diu, que era del psoe per algun altercat que haurá passat en un ple, que es fixe en el que esta fent el pp al poble i vorà qui esta fent mal realment al poble. Espere que recapacites en eixa decisió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s