Altercats al Correllengua

El pas del Correllengua per Gandia ha produït altercats de gravetat entre l’extrema-dreta blavera

Persones manifestament violentes amb banderes espanyoles i blaveres, atacaren amb tot tipus d’objectes a les persones que pacificament seguíen el curs del Correllengua per la ciutat.

Els antidisturbis van tindre que intervindre davant la violència dels blavers. Fins i tot, es van llençar pedres, una d’elles va pegar en el cap a una regidora del Bloc a Gandia que ha tingut que ser hospitalitzada amb 12 punts al cap.

Ací podeu vore quina és l’actitud de cara a la llibertat d’expressió que manifesten aquestos grups, deixen ben evidenciada la seva ideología. Des de ací ens solidaritzem totalment amb els regidors i ferits.

Anuncis

10 pensaments sobre “Altercats al Correllengua

 1. Gràcies ritbau per defendre als terroristes de baixa intensitat. Gràcies per limitar la llibertat d’expressió de les altres persones.

  La única versió és la que te la policia, que va tindre que intervindre per dispersar ixa mena d’encaputxats que defensen les teves idees. Els quals van agredir a diverses persones, entre elles a la regidora del Bloc.

  La quëstió és que el Correllengua tenía la seua pertinent autorització, i allí va apareixer una gent vinguda en autobusos de valència exclusivament a rebentar l’acte. A mi hem pareix molt bé que la gent que pense com tu es manifeste, pero el que no es pot fer és rebentar els actes dels demés, ni par part d’úns ni de altres. I practicar terrorisme de baixa intensitat com en aquest cas, o la mini bomba a la seu d’ERPV…. això si que és ser demòcrata!!

 2. Joaaaann, que yo no defenc a ningún terroriste, ni a ningú que els apolle, vosatros en canvit, apolleu una manifestació en la que es fa apoligía del terrorisme, aclamant a “Terra Lliure” com en el correllengua de Gandía, i poseu articuls de gent que en festes del poble, cridaba al parc de la Beata, en favor de ETA i els Països Catalans, yo estaba davant, ala campeón, no sigues tan radical.

 3. Per cert, Joan, ¿perque no poses el video dels catalanistes en un acte en contra de tot el terrorisme convocat per “peones negros” en Barcelona? per poder comparar actes democratics, ¿en el Vilawep dels collons no ix?

 4. A mi a diferència de tu ribau, condemne rebentacions de actes siga quin siga el seu color polític. Si alguna vegada gent com tu es manifesta pacíficament, i algún altre grup siga el que siga, us rebenta la manifestació, a mi hem tindreu al vostre costat.

  I no sigues manipulador ritbau, quant en manifestacions de caràcter esquerrà, nacionalista o independentista… es crida: Terra Lliure!. No vol dir en absolut el suport a una organització terrorista, si no a la llibertat de la nostra terra respecte a Espanya.

  Això si quant grups afins al que penses tu, es passetgen en banderes precostitucionals, encapuxats i insultant als demés… això et pareix bé. La diferència és que el Correllengua era autoritzat per l’Ajuntament de Gandia, i té l’autorització pertinent, i gent com tu unida a grups neonazis ect… van anar a proposit a rebentar l’acte i agredir a la gent que acudia.

 5. blaveret, si eixa resposta es per a motrar el teu acord amb els grups d’extrema dreta que van pegant per ahi a gent que no pensa com ells i no els deixa manifestar-se, ahi demostres com la gent d’extrema dreta son uns dictadors, i gent sense arguments civics i racionals, per a explicar el que pensa i perque, es a dir, que els que esteu dacord amb eixos fets, sou gent amb poc de coneiximent, i sense idees i opinions propies, simplement teniu el cap llavat per altres mes llestos que s’aprofiten de vosaltres manipulant-vos i fent-vos creure el que a ells els interessa.
  Jo pense, que qualsevol idea manifestada d’una manera pacífica mereix el respecte de la resta, siga del partit que siga.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s