Camps utilitza 500 mil·lions d’euros per privatitzar la sanitat pública

Amb 500 milions d’euros – una cosa així com 83.500 milions de les pessetes d’abans – es poden fer moltes coses.

El president del govern conservador valencià, Francisco Camps, considera que amb tan astronòmica quantitat de diners públics a l’abast de la seva mà, li ha arribat l’hora de donar el primer salt de gegant per a privatitzar la sanitat pública valenciana.

El salt ho ha donat. Però, el cap del “Consell” valencià va a tenir seriosos problemes amb un recurs contenciós-administratiu, presentat per dues empreses sanitàries que denuncien “greus irregularitats” en concessió administrativa.

Per 497 milions d’euros exactament, la Generalitat Valenciana acaba d’adjudicar l’explotació del negoci de les ressonàncies magnètiques en els hospitals públics per als pròxims 10 anys, deixant la gestió totalment en mans privades. Les empreses “premiades” amb aquest contracte multimillonari – “el de major quantia signat per un govern regional en tota la Unió Europea”, destaquen al Plural fonts mèdiques – són totes afins al PP valencià.

Noticia Completa
Anuncis

Un pensament sobre “Camps utilitza 500 mil·lions d’euros per privatitzar la sanitat pública

  1. No hay dinero, pues a fabricarlo.
    “El Ministerio de Hacienda quiere dar en 2009 un buen empujón a la revisión de las valoraciones catastrales de los inmuebles para adecuarlas al valor de mercado. La Dirección General del Catastro prevé realizar 4,3 millones de notificaciones el año próximo, una cifra que se sitúa muy por encima de las 3,25 millones previstas para el presente ejercicio. Aunque el valor catastral es sólo una referencia, su subida tiene un impacto en los tributos de la vivienda y, sobre todo, en el Impuesto de Bienes Inmuebles (IBI), cuya gestión tributaria corresponde a los ayuntamientos y del que constituye su base imponible”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s