l’Ajuntament de Benigànim canvía la “muixeranga” per les dançes

La conmemoració del 9 d’Octubre a Benigànim es quedará orfa d’un acte de sentiment cultural i identitari

Muixeranga d'Algemesí

l’Anterior any, la conmemoració del 9 d’Octubre (organitzada encara pel PSPV) va tindre la presència d’una “Muixeranga” que va constituir un acte important de sentiment cultural i identitari valencià.

Aquest any però, el govern del PP ens deixarà en una conmemoració descafeinada d’actes d’importància cultural. El 9 d’Octubre organitzat pel govern del senyor Puchades es reduïra a tallers i teatre per xiquets, no incloguent cap acte de conmemoració cultural, com ho havía estat la “Muixeranga”.

A canvi d’això i com per altra banda ja ve sent habitual, hi haurán dançades. Valore molt la feina i l’espectacle que es fá des de els dançadors i dançadores de Benigànim, pero crec que això no pot ser un sustitutiu de qualsevol tipus d’acte, si no més bé un suplement.

No sabem el motiu del per qué l’Ajuntament ha decidit suprimir l’acte de la Muixeranga, pot ser és que no els agradava massa políticament parlant.

Anuncis

48 pensaments sobre “l’Ajuntament de Benigànim canvía la “muixeranga” per les dançes

 1. Joan, no, no es lògic, que cuant yo no he acusat a ningú de ser d’extrema esquerra, tu no pares de acusarme de ser d’extrema dreta per no compartir les teues idees.

  Jo, no se si et referixes a mi, no crec que t’aja demanat que me digues els teus titols academics, que per sert m’importen poc, espere que els tragues bon profit.

 2. Jo, no se on et trobaries el dia de les eleccions perque no tens ni idea del panorama!! que trist vore com els del teu partit, xafarders i amb poca cultura, van ser incapaços de perdre amb dignitat!!! que falsos son!! tan amables la semana prèvia a les eleccions, regalant roses, fent la pilota a la gent major, comprant vots…i després…en fi, crec que t’has desviat prou del tema, vos encanta tornar a la guerra civil i fets passats que vos tenen obsesionats!!!heu de viure sempre del passat??? i sou el partit del progrés??? Per a progressar fa falta passar pàgina!!! t’anime a que ho intentes.
  Ah..que vols dirme amb el teu titol acàdemic?? aixo es tot? com tu hi ha molta més gent!!

 3. Per a Ritbau, dir-li que el fet de ser d’extrema-dreta ho manifestes tu que quadres totalment en el perfil. Que jo diga que eres d’extrema-dreta, no significa que jo no respecte ixos pensaments, pero això no lleva que jo opine que son poc racionals. No soc jo el que va a pegar-los pedrades als que no pensen com un.

  Per a “Beniganina”, el teu missatge deixa ven en envidència que eres bastant partidista. Per que el PP ha fet les mateixes coses que tu descrius. Ha comprat vots i ni han testimonis visuals i no saben pedre tampoc. I tot això no ho dic per defensar el PSOE, si no per críticar al PP. Encara que sigues incapaç de comprendreu ni han persones que no son de ningún partit.

  Respecte a la memòrica històrica, negar-se a reconeixer algo que va passar en la nostra història és absolutament inadmitible, a no ser que s’estiga d’ixe costat. Respecte al titol académic que li dius a “Jo”, la possesió d’un titol i més universitari, indica que les persones tenen una certa capaçitat de raonament i de visió crítica sobre els fets.

 4. Joan, jo també tinc títol universitari. Gracies per reconéixer la meua capacitat de raonament i visió crítica sobre els fets.
  En quan a la visió històrica, jo no dic que s’haja de negar, però si que s’aproven distintes perspectives i no sempre culpem als mateixos. o resulta que sols moriren d’un costat??? a més a més, posats a voler recordar, per qué no ens calfem el cap en l’època dels reis catòlics, el modernisme o la il.lustració? és absurd voler estancar-se en el passat!!!

 5. mira beniganina, t’he dit la meua formació universitaria perque tu has fet referencia al meu nivell socio-cultural. I per cert com ja t’ha dit joan, es el pp el que va comprar vots, va enganyar a la gent major( de fet a paco un dia en el carrer davant de tots, hi ha gent que li va dir que els 30 euros de votar-los els ha cobrat, pero la faena que li va prometre encara no li la havien donat, i paco es va fer el loco i sen va anar). El dia de les eleccions estava en la casa de la cultura, i que va haver gent que va començar a cridar a favor de jose ramon, ell va ser el primer que va dir que callaren, que s’havia perdut i ja esta, no es saber perdre aixo? I jo no m’he desviat del tema, t’he contestat al que tu vas posar en el missatge, sobre l’origen de la muixeranga i sobre lo de fer exaltació política. Respecte a lo de viure en el passat, a vosaltres si que vos agrada retraure el passat quan vos interessa, de fet el pp nomes a fet que excusar-se en el que feia el psoe per a justificar les seues “xapuses”. Tambe dir-te que el psoe no es el meu partit, ara si que estic mes conforme en coses que ha fet el psoe que el pp. I tornant a l’origen de la muixeranga que tu dius que aixo es d’esquerres i catalanista, si vols et done el link d’un video del youtube, (ja no es wikipedia que per a tu no es fiable), que esta tret d’una d’eixes pagines blaveretes (ja que tu dius que eres blavera), que supose que seran fonts mes fiables per a tu, on diu que es d’origen valencia. Aço demostra que la gent com tu, sols fa que dir mentides i es contradigueu inclús entre vosaltres, perque per a manar la gent de dretes es capaç de anar contra el que siga inclus es capaç de no reconeixer els seus origens, i despres de cara a tot el mon, prediquen que son molt valencians i que estimen molt la llengua. I es que sols feu que fomentar l’anticatalanisme i predicar que si els de dalt volen furtar-mos la llengua, el territori, i jo que se quines bobades mes, i els catalans no estan en guerra amb nosaltres, es la gent com tu la que li esta declarant la guerra continuament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s