Si Zapatero ens odia, Aznar no ens podía ni veure

El president Camps ha dit que el president espanyol “odia a la Comunitat Valenciana”, doncs si diu això supose que Aznar no ens podría ni veure

Els interessos partidistes del Govern Valencià son ben sabuts, pero de vegades queden en evidència si mirem els records de actes passats.

Camps ha denúnciat repetidament la falta d’inversió del Govern Espanyol en la nostra comunitat (cosa totalment falsa estadísticament al menys fins ara). Recentment s’ha reclamat una reforma del finançament autonòmic per adaptar-lo al increment de la població, cosa en la que estic totalment d’acord en la posició del Govern Valencià, pero no de forma partidista.

Hui el president Camps ha dit que “Zapatero odia a la Comunitat Valenciana”, per l’assignació en els presupostos generals. Pero com ja he dit si Zapatero ens odia, Aznar no ens podía ni veure. Si repasem l’hemeroteca, estadísticament veíem com el Govern de Zapatero va invertir en la passada legislatura més diners que Aznar en dos legislatures juntes. (Ací teniu la noticia).

Pel contrari en les dues legislatures d’Aznar en que el País Valencià va rebre unes míseres quantitats, el Govern Valencià no va ni obrir la boca. No és deixa en evidència els interessos partidistes, en desfavoriment de l’interés per tots els ciutadans valencians?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s