UGT xifra entre 8 i 15 milions d’euros la despesa d’impartir Ciutadania en anglès

La federació d’ensenyament d’UGT al País Valencià ha calculat que impartir la polèmica assignatura d’Educació per a la Ciutadania en anglès suposa un cost d’entre 8 i 15 milions d’euros, entre despeses del professorat i propaganda de la conselleria d’Educació.

UGT se suma d’aquesta manera a Escola Valenciana, que la setmana passada ja va retreure al govern que malgastés diners en traductors.

Els sindicats també van amenaçar divendres de fer una vaga general si Educació sanciona cap mestre que s’hagi negat a impartir l’assignatura en anglès.

UGT creu ‘totalment innecessària’ la despesa que suposa fer l’assignatura en anglès i opina que propaganda que fa Educació respon tan sols al designi de ‘maquillar la seva opció política, que no educativa, amb una modernitat d’educació trilingüe’. El sindicat assegura que es podria haver impartit aquesta assignatura a segon d’ESO amb el professorat ja existent, sense cap despesa extra important.

La coordinadora general d’Esquerra Unida, Glòria Marcos, ha instat el conseller d’Educació Alejandro Font de Mora a reflexionar sobre la situació que està causant. Segons ha dit Marcos, fins i tot l’Associació d’Inspectors d’Educació s’ha plantejat l’objecció de consciència per no haver d’obrir expedients als professors que es neguen a impartir l’assignatura en anglès.

Noticia Completa
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s