l’Aigüa a Benigànim

En estes últimes hores está ploguent una quantitat considerable d’aigüa a Benigànim

Us animem a enviar les vostres fotos de l’aigüat a Benigànim. De la mateixa manera us oferim una petita foto del carrer Llutxent on recentment es van rehabilitar les voreres, i ja varem críticar en el seu dia que eren molt desiguals molt baixetes en un lloc i molt altes en un lloc.

El temps ens ha donat la raó, he tingut l’oportunitat de passar-me ràpidament pel carrer i he pogut observar les reixes totes saturades d’aigüa, i la vorera de l’esquerra (la més baixeta) está tota inundada de aigüa, arribant fins a les cases. La foto es molt petita, pero podeu vore com l’aigua passa per damunt de la vorera i la reixa.

Un altre punts on ens diuen que hi ha problemes és al carrer Sant Antoni, on degut a ixe barrancó que el senyor Puchades es nega a netejar, el carrer está tot plé de deixalles i inundat d’aigua. Us afegim ja una foto que ens envien des de el carrer Sant Antoni, simplement sense paraules:

Si teniu alguna cosa a dir de la situació en el vostre punt, no dubteu que comentar-ho.

Anuncis

2 pensaments sobre “l’Aigüa a Benigànim

 1. Dons aixo no es res comparant si reventara la pared del deposit nou que estan fent a la part de dalt dels corrals el impacte de inundacio podria posar en perill bens i vides, donada la proximitat de vivendes habitades, jo no se si els tecnics de l´ajuntament han tingut en compter aixo, he tret este articul del consell de ministres, els deposits estas calificats com embalses.

  Modificado el Reglamento de Dominio Público Hidráulico
  Seguridad de presas, embalses y balsas

  En cuanto a la seguridad de presas, embalses y balsas, el objetivo es mejorar e incrementar su control, aún cuando el porcentaje de accidentes por rotura de presas en España es inferior a la media mundial. Sin embargo, es el país europeo con más obras hidráulicas de esas características, con un total de 1.300 grandes presas.

  A este importante número de grandes presas en explotación se le añaden dos aspectos relevantes: por un lado, el progresivo envejecimiento técnico y estructural de nuestras grandes presas, con una edad media alrededor de los 35 años y, por otro, la construcción de balsas de agua por iniciativa privada para diferentes usos fuera de la zona de dominio público hidráulico.

  El Real Decreto determina las condiciones esenciales de seguridad que deben cumplir las presas y embalses, estableciendo las obligaciones y responsabilidades de sus titulares, los procedimientos de control de la seguridad y las funciones que corresponden a la Administración Pública, con la finalidad de proteger a las personas, el medio ambiente y las propiedades.

 2. la construcsio de eise deposit algu creu que han tingut am conter protejir les persones, el medi ambient y les propietax ? .pegeu un volteta per alli i voreu hon esta ubicat i lo propet que estan les vivendes tota eixa runa del carrer san antoni baisa desde on esta el deposit aixo soles plogent algu sa parat a pensar la capasitat de destrucsio que te una cantitat de aigua tota de colp si reventara una paret del deposit. en melilla fa uns añs va ocurrir i va matar 11 persones perque no an fet el deposit on volia l´altre ajuntament que no te tant de inpacte medioambiental i no es tan perillos si rebentara o es que el cas es fer el contrari que pensaven fer els altres sense tindrer anb conte el benestar i la seguritat de les persones? si tigera algu de ells la vivennda alli segur que no l´ageret fet ai.avorer si alu pot enviar una foto al bloc pera que la gent so done del perill que te eixa contrucsio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s