Denúncia Ciutadana: Construcció del nou diposit

Avui ens ocupem d’un cas que ha generat molta polèmica i queixes, i és la deficient construcció del nou deposit d’aigüa als “corrals”

Els veins denúncien la mala ubicació del diposit, i el perill que suposaría en el cas de trencament d’alguna de les parets del mateix. Denúncien que l’Ajuntament está posant en perill bens i vides per la mala ubicació del deposit, i a més de la pendent que hi ha en el terreny.

Per a mostra de la força en la que actua l’aigua en la zona, ens envien unes fotos de com han quedat les “zanjes” per on tenen que passar les tuberíes.

Per altra banda els veïns denúncien la mala qualitat dels materials que s’están fent servir per a la construcció del diposit. I per a mostra ens envien unes fotos, de com ha quedat l’estructura metàlica en estos dies, que teóricament te que suportar tota la pressió del aigua.

Anuncis

17 pensaments sobre “Denúncia Ciutadana: Construcció del nou diposit

 1. PER L´ANONIM QUE DIU QUE SEGUR QUE AGUANTARA NOMES HI HA QUE VORER LO BEN FETES QUE FA LES OBRES ESTE AJUNTANENT PER A ESTAR TRANQUILS COM COLOQUEN LES SEÑALS DE TRAFIC, COM SAN DEISAT EL CARRER LLUTXENT,COM ES DEISEN LA RUNA DE LES PALMERES TOT UN FI DE SETMANA, TENEN TREBALLANT A L´ EXCAVAORA AL MAS PERILLOS DE TOTA LA PROVINCIA, CON CANVIEN LES SEÑALS DE TRANSIT TOTAL QUE EN MATERIA DE SEGURITAT CIUDADANA PODEM ESTAR TRANQUILS , SEGUR ANONIM QUE TU NO TENS NINGUNA VIVENDA AL CARRER SAN ANTONI EL QUE TINDRAS A LO MILLOR SERA ALGUN INTERES EN LA CONSTRUCCIO DE EIXE DEPOSIT, DIUS QUE CUANT LI POSEN FORMIGO AGUANTARA TAN RECORDES DE LA PRESA DE TOUS O DEL DEPOSIT DE MELILLA TAMBE AGENREN TINGUT QUE AGUANTAR QUE TAMBE TENIEN FORMIGO I MIRA VAN PETAR I ES VAN COBRAR VIDES HUMANES TU SI DIUS AIXO O BE ERES UN INTERESAT DIRETAMENT O ERES IGUAL DE IRESPONSABLE JO CREC QUE EN MATERIA DE DE SEURITAT CIUDADANA A ESTA CONSTRUCSIO NO ESTA MOL LEGAL EISE DEPOSIT . PERQUE LA NORMATIVA DE CONSTRUCCIONS HIDRAULIQUES DIU QUE NO SE POT FER CAP DE CONSTRUCCIO QUE POSE EN PERILL ELS BENS I LES VIDES HUMANES .PER AIXO CUANT ES FA UNA CONTRUCSIO AIXI S´ESPROPIA TOT EL D´ELS VOLTANS

 2. Perqué el adjuntamente a posat el depòsit en aquest lloc,
  Será perquè es mes barat?. ¡No han pogut pensar que
  en este lloc ni ha perill per al barri y per les persones!.
  No fa molt un depòsit es va trencar y l’aigua va arrossegar
  les cases del voltant. Esperem que açí no pase perquè
  entonces seria responsabilitat del adjuntament .

 3. be, pel que veig ara som dos “jo”. un dels dos tindrem que modificar el nostre seudonim encara que pel dibuix es veu. Cadascú es lliure de trir el seudonim que vullga, pero hagures pogut triar-ne un altre, jejejejejeje.

 4. Per al “Jo” no original, el del 3r missatge començant per baix, tan sols demanar-te a ser possible que elegixques un altre “nick” per participar al forum. Ja que com ja t’ha dit el nostre amic al missatge abans, ja utilitza ell aquest pseudònim fa temps.

  Gràcies

 5. Aprofitar també en relació al tema del diposit, que ha sigut una de les preguntes més demandades per preguntar a l’Alcalde en la nostra entrevista, per tant podeu donar quasi ja per segur que formara part de les questions a plantejar al senyor Puchades per part d’aquest bloc.

  Salutacions!!

 6. ara resulta que en benigànim sou tots ingenyers i arquitectes. Per si no ho sabeu els depòsits ténen que estar en llocs alts, i que el ferro és doble vol dir que té “ductilitat”, no que és fràgil. Abans de criticar heu de saber del tema que esteu parlant…

 7. I si te que estar en llocs alts, per que no el fan on tenien projectar fer-ho els del Pspv, que esta mes alt, menys perillos i al costat de l’altre deposit, tot son ventages, per que no ho han fet???

 8. No sé xq no ha eixit el meu comentari d’abans… però el torne a comentar:
  Jo desconeixia d’aquest tema, i la veritat pel que estic llegint veig que es tracta d’una cosa molt greu, ja que amb aquesta construcció (amb certs dubtes dins de la legalitat) suposa perills greus per als veins de la zona.
  Per tant, jo tampoc conec que és el que fa la oposició respecte a aquest problema. Estaria bé que si es tracta d’una obra il·legal, o legal però amb greus conseqüències si pasara algo, estaria bé que ho denunciara, que es fera algo per a parar les obres i es busque una solució.
  Torne a dir que no sé quin és el punt de vista de la oposició.
  I recorde que : mal fet si l’ajuntament aprova aquesta obra, però mal fet si la oposició no fa res per parar-ho. Els bons partits polítics serveixen al poble tant des de l’ajuntament com des de la oposició!

 9. La veritat es que és un cas bastant escandalós i que está prou en silenci. Ja us puc avançar que serà una de les preguntes que formularem a l’alcalde en la nostra entrevista.

  De totes formes a vore si entre hui i demà recapte tota la informació que hem posat i la juntem en un article en portada.

  Salutacions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s