Nova resolució judicial contra el tancament de repetidors de TV3 al País Valencià

La Generalitat Valenciana ha rebut una altra resolució judicial contrària al tancament de repetidors de TV3 al País Valencià.

El jutjat del contenciós administratiu número 5 de València ha denegat la petició del govern de precintar forçosament el repetidor de la serra de Perenxisa, propietat d’Acció Cultural del País Valencià, que dóna cobertura a l’àrea metropolitana de València. El jutge considera que el tancament seria desproporcionat.

La resolució judicial diu: ‘No s’expliciten els efectes de la infracció, ni l’evitació de perjudicis que afecten als titulars de concessions de servei públic que pugen causar aquestes emissions no autoritzades, ni la urgència del cas a l’objecte de practicar aquesta mesura, que comporta una afectació del dret a la llibertat d’expressió i comunicació reconegut en la constitució com a dret fonamental en el seu article 20.1

El jutge recorda també que el fons de la qüestió, és a dir, la llei valenciana sobre la qual el govern actua contra les emissions de TV3, és pendent d’un recurs d’inconstitucionalitat. Aquesta és la tercera resolució judicial contrària al tancament dels repetidors de TV3. En aquest mateix sentit es van pronunciar el jutjat del contenciós número 2 de València respecte del repetidor del Montdúver (Safor) i el jutjat del contenciós número 1 de Castelló respecte del repetidor del Bartolo (la Plana).

Noticia Completa
Anuncis

3 pensaments sobre “Nova resolució judicial contra el tancament de repetidors de TV3 al País Valencià

  1. ja n’estem mes que farts del senyor Camps (si se li pot dir senyor) i les seves bobades, mai podran desfer la tv3 ni res per l’estil, sona a tonteria. Si algun “peperet” te alguna cosa que replicar ja seria el tot

  2. aixo es ser tolerant i respectuos amb les opinions del altres. Perque tanta por a que vejam TV3? qui es el senyor camps i companyia per a dir-nos si hem de vore TV3 o no?

  3. Per part meua es una vergonya per a Valencia que un senyoret de corbata y volta mitja ens diga a la ciudatania el que ha de vorer y sentir.

    El que no li agrade la TV3 o el C33, que cambie de canal. Ni que forem tots xiquets de ESO. Si n´hi ha més de 20 canals de tdt, 3 o 4 de més que posaren no ho notarien en el tdt.

    Que faça algu el favor d´explicarnos quin mal hi ha el emetre estos canals. Hi ha algun anteniste en el foro?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s