Rus inagura el camp de gespa artificial d’Albaida

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, inaugurava dimecres passat la instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol “Beniati” de la localitat d’Albaida.

Els treballs d’adequació s’emmarquen dins del Pla Esportiu Provincial 2006 de Imelsa i suposen una inversió per part de la corporació provincial de 150.000 euros. En la seua intervenció durant l’acte inaugural, el president provincial garantia el suport de la corporació provincial a les obres de millora i acondicionament del Circuit de Motocròs La Vega d’Albaida.

Noticia Completa

Opinió “beniganim”: Sembla ser que l’Alcalde de Benigànim s’ha tornat a equivocar, ja que en la MK va dir que Benigànim seria el primer el primer poble en el qual la Diputació posaria gespa artificial en el camp de futbol i pel que es veu ja hi ha algun que altre poble que ens ha guanyat.

Anuncis

34 pensaments sobre “Rus inagura el camp de gespa artificial d’Albaida

 1. Ahhh que al psoe li interesava més el centre de dia??? i en 8 anys no pugueren acabar-ho??? doncs si que li interesava si!!!! Ara el pp aconseguirà el centre de dia, la gespa, la carretera a la pobla, la rotonda a bellús, el parking de renfe, el contenidors, acabar la casa ribelles, i a més, el auditori (si això que el psoe portava 8 anys pressupostant i que no va ser capàs de fer-ho). Aleshores veus com no sols li interessa la gespa????

 2. De veritat que ignorancia…. quant esta el meu partit heu farán tot superbé, ara quant están els altres tot un desastre…

  Llástima de política municipal, al final els perjudicats els ciutadans.

 3. Joan, no per res, però ací el més ignorant eres tu. No hi ha més ceg que el que no vol vore la realitat!! tens un bollit mental!! t’han menjat la bola i peques d’ignorància, vas de sobraet. Si vols la veritat ves a l’ajuntament i documentat bé, amb proves palpables i no amb “el que es diuen”.
  A més a més, jo no pense que el pp ho faça tot bé, però segons tu és tot un desastre!!! un poquet de crítica constructiva, no??? ÀNIM!

 4. Jo critique i criticaré als dos partits de Benigànim per que crec que els dos son iguals, i la política a Benigànim ha de canviar no pot ser tot una serie d’interessos personals.

  Per exemple, tots enxufen a la mitad de tots els seus amiguets, ho va fer el PSPV i ho ha fet el PP de nou…

 5. El centre de dia el va fer el pspv, practicament sols faltaba inagurar-lo, la rotonda de bellus van conseguir ells la subvencio i el pp casi la pert, la casa de ribelles i la primera fase la van fer els del pspv i de moment jo no veig ni la carretera de la pobla, ni l’auditori, i la gespa pareix que vajen a posar-la, pero de moment el plan de sona la dipu esta paralitzat, perque costaba casi el doble fer un camp de gespa en eixe plan que fer-lo un ajuntament sense cap tipus de subvencio de la diputacio.

 6. A vore si t’enteres Beniganim, el centre de dia el demanarien el psoe, però no estava pagat!!! on estan els diners??? per culpa de tantes irregularitats el centre continua sense obrir-se!! i aixi moltes més coses…han deixat l’ajuntament en un montó de pagos pendents i….tantes coses!!però per a que explicarteles? No has de fer cas.

 7. Vinc a entendre l’afirmació de “no hi han diners”, això es totalment fals si no comprova l’acte d’arqueig en el moment del canvi de govern.

  A més que el PP no intente donar llisons econòmiques, que després de pujar-se el sou i enxufar a mitja llista no poden parlar molt.

 8. POBRES ELS AN DEIXAT SENSE DINERS Y ENDEUDAX ESTAN PLANTEXANSE BAISARSE ELS SOUS Y REDUIR PERSONAL PERA FER FRONT Y ACABAR EL SENTRE ADEMES YA ES VAN ENTERAR DE LA SITUASIO EN QUE ESTAVA EL SENTRE I LA DEMANDA DESESTIMADA, EN LA ENTREVISTA DE LA MK. ADEMES AMB DOCUMENS

 9. El centre de dia, el varen fer i pagar mentre gobernaba el pspv, els diners ja va deixar masa clar en l’acta d’arqueix i en l’auditoria on estan.
  Si no hi han diners, per que es van pujar els sous????

 10. a vore, anonim y honest.al psoe, el que li interesava esra treballar pel poble, i de fet ja s’ha vist el que ha fet el pp en 25 anys, i el que ha fet el psoe en 8. Respecte al pp, la legislatura ja la començat mentint, perque encara estic esperant que hem tornen la quota de l’ecoparc. Respecte a les irregularitats, ja veig jo les que hi han, que totes les denuncies que el pp ha posat les ha perdut peruqe no existix cap irregularitat, pero clar la gent com vosaltres seu creu tot. Respecte a que no hi han diners, l’acta d’arqueig diu tot el contrari, i tots els balanços economics que s’han investigat en la auditoria que se li va fer al psoe, van demostrar que irregularitats cap i tots els anys beneficis i sense pujar impostos. Respecte a l’auditori, el pp el va prometre, el psoe, incia el projecte i la ubicació del mateix i arriba puchades i el para, a aixo que el pp el va prometre, aleshores, a que juguem? Ah! i si digueu que el psoe esta 8 anys prometent un auditori, mostreu el programa electoral que deia aixo perque es mentira, el van prometre per a estos 4 nays. El centre de dia, esta pagat i acabat, sols faltaba inciar l’equipament amb la subvenció que el pp ha perdut per no començar quan tocaba. La residencia, no es fa perque per culpa de la denuncia del pp sobre les suposades irregularitats, que al final s’ha vist que era una nova invenció del pp, s’ha perdut la subvenció per no començar la construcció dins del plaç establert. Respecte al polisportiu, de fum en la maqueta res, sino que una altra subvenció perduda per no començar dins del plaç, i en canvi de tindre un complex esportiu com deu mana amb 4 pistes de tenis, 2 pistes poliesportives, 2 camps de futbol 7, 4 frontons, 1 trinquet nou, un camp de futbol 11, una piscina d’estiu i un circuit per correr per dins de 2km, ens quedarem en un pati d’escola, un trinquet vell, un camp de futbol 11 vell encara que espere que pronte de gespa artificial, un camp de futbol 7 de moment de terra. I es que ja que digueu que en la maqueta era sols fer fum, el pp ho pot comprovar, simplement acceptar a fer el complex, ja que estimen tant beniganim, i que el psoe negocie de nou amb els contactes que te al consell superior d’esports i a vore si es veritat que pot conseguir part de la subvenció que diuen que hi havia, pero clar que no accepten d’aci 2 anys. El que pasa es que interesa mes dir que la subvenció era mentida, perque el pp no vol que es faja eixe complexe, perque sap que es un projecte tan bo com ha sigut el de l’avinguda, que el pp mai sera capaç de fer perque sols mira interesos personals, i clar sentir-se humillat per les ganes de traballar dels altres dos vegades seria masa. Pero en fi, com dieu vosaltres, GRACIES PUCHADES!!!( per deixar-nos un poble de merda clar)

 11. Perdona Jo però això de que nosaltres s’ho creguem tot…tu t’has llegit??? si pareixes el portaveu del psoe de Benigànim!!!jeje…tu si que t’ho creus tot!!!serà per algo?? viva el benefici personal!!! A mi no m’enganyes ni hui ni mai

 12. L’alcalde el divendres al sopar-mitin va dir que fins març no començaran les obres de la gespa, cuant en un principi tenien que començar en Novembre i estar acabat abans de final d’any. Aixi que vorem com acaba aço, ja que la diputacio va a tornar a vore lo dels preus dels camps de futbol, ja que a la provincia de alacant son un 40% mes barats que a la de valencia o si el fa un ajuntament sense subvencio de la diputacio.

 13. ser honest, jo m’he llegit i tambe he llegit i sentit les promeses del pp, i pareix que tu eres d’eixos de que el meu partit ho tot be i els altres tot mal? pero com podeu dir lo del benefici personal, despres de que estos vos diguen que no hi han diners i vegeu que vos pugen impostos? i com podeu estar a favor d’ells si estan despres de dir-vos aixo ix en el periodic que el nostre alcalde cobra l’hora mes cara de la vall i la costera? i com podeu recolzar-los despres de vore totes le mentides que ens han intentat colar amb denuncies que despres s’ha demostrat que tot es mentida, i vore com estan parant el progres del poble? de veritat no m’ho explique. I bueno, com soleu fer tots els del pp, sols t’has dignat ha dir que si m’he llegit, pero a lo del complex poliestiu no m’has contestat, aixo vol dir que no tens res que rebatir-me, perque tots sabem que es pot averiguar la veritat sobre si hi han diners o no de la manera que he explicat i tambe que no es fa simplement perque el projecte era del psoe, igual que l’auditori, i clar estar humillats per les ganes de treballar dels altres tantes vegades seria masa. I tambe vull que m’expliques el que va fer el pp en 25 anys i que ho compares en el que ha fet el psoe en 8, i saps masa que no soc jo el que t’enganya, a la vista esta que es puchades, pero en fi, sols puc pensar que et deixes enganyar perque tindras algun benefici, perque si no es aixi i no veus el que esta pasant, i t’ho dic amb tot el respecte del mon, estas tonto.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s