La llibertat d’expressió de nou censurada al País Valencià

Avui de nou dubtem en si la societat i el govern valencià, viu en una democràcia o pel contrari encara viu en una dictadura

Hui estava previst l’atracament a València del vaixell de l’ONG Holandesa, “Woman on waves” que defensa la llibertat de les dones a seguir o no amb un embaràs no desitjat.

Pero gent d’ideología dretana ha intentat impedir que el vaixell puguera atracar correctament al port valencià, així i tot no ho han aconseguit. Aquesta gent, intenta censurar la llibertat d’expressió de la gent que no pensa com ells, a cas no tenen dret a manifestar lliurement la seva posició respecte a l’abort? Per això accions d’aquest tipus que solen ser freqüents al nostre país, amb boicot de manifestacions pacífiques o d’altre tipus fonamentalment per gent conservadora, ens fan dubtar de si vivim realment en una democràcia.

Anuncis

3 pensaments sobre “La llibertat d’expressió de nou censurada al País Valencià

  1. Estic totalment d’acord amb l’expresat en aquesta noticia.
    Però no és veritat que en la celebració del 12 d’octubre vam vore algunes noticies en la que jovens independentistes catalans intentaven fer el mateix amb les celebracions que alguns partits polítics LEGALS volien realitzar a Barcelona????
    No hem convenç la forma en la que s’exposen les noticies, ja que no observe objectivitat per cap lloc.
    Salutacions i moltes gràcies per la web que és interesantíssima.

  2. Aleshores jo ni m’en havera adonat, per que no tenia ninguna consciència, ni res a pedre. Cadascú és lliure del que vol fer, el reconeixer l’abort no implica que tots tinguen que abortar si no que aquella dona que vullga fer-ho ho puga fer amb tot el dret del món….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s