Milers de manifestants contra Ciutadania en anglès reclamen la dimissió del conseller

La pancarta resumia el malestar dels professors, pares i alumnes que ahir es van concentrar en la plaça de Manises de València, davant el Palau de la Generalitat.

Imatge Levante-EMV.com

“Amb aquesta educació, Font de Mora dimissió” va ser el lema que signava, sense sigles, la Plataforma per l’Ensenyament Públic. Igual que a València, amb unes 3.200 persones concentrades -mil segons la policia local-, les mobilitzacions es van repetir a Castelló, amb un miler, i a Alacant, al voltant de 3.000, segons les dades que van oferir els sindicats docents al concloure la protesta en la qual, només al final, es va arribar a realitzar la cadena humana, més per falta d’organització que de persones.

En total, uns 7.000 manifestants -fins a 11.000 els eleva el STE- que van clamar contra “el caos” que, en la seva opinió, ha suposat la política educativa del President de la Generalitat, Francisco Camps, i del conseller titular, Alejandro Font de Mora, amb l’eix de la seva normativa sobre la impartició de l’assignatura de Ciutadania en anglès, segons van repetir un després d’un altre els portaveus de les diferents organitzacions. Feia més de deu anys, i va anar contra el mapa escolar, que no es donava una mobilització tan secundada contra la Generalitat, va recordar Luis Trapiello, de CC OO.

Noticia Completa
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s