Membres del PP donen suport a un càrrec amb condemna ferma

Poc ha durat, ni tan sols públicament, el compromís amb la transparència, la dignitat, el decoro, la bona fe i la moralitat dels nous estatuts del PP autonòmic.

Després de limitar l’obertura d’expedients i la suspensió de funcions i militància als casos en els quals existeixca sentència ferma, el PP de Castelló va celebrar ahir una compareixença pública presidida per la diputada Andrea Fabra en la qual va participar també l’exalcalde de Vila-real, Manuel Vilanova, condemnat pel tribunal Suprem per prevaricació.

Vilanova va aparèixer acompanyat no només per la filla del president de la Diputació, Carlos Fabra, que acaba de ser designada en el congrés del PP valencià responsable de la secretaria de Política Social, sinó també per l’actual alcalde de Vila-real, Juan José Rubert, que a més és vocal de l’adreça del PP, designat directament pel president autonòmic, Francisco Camps. La presència de Manuel Vilanova en una roda de premsa per a criticar els pressupostos generals de l’Estat es deu al fet que, malgrat que va presentar la seva dimissió com alcalde, el PP ho ha mantingut com president local.

Noticia Completa
Anuncis

9 pensaments sobre “Membres del PP donen suport a un càrrec amb condemna ferma

 1. que cregueu que açi al poble es molt diferent, prompte es consumará açi a benigánim un cas clar de prevaricació, pero clar les ajudes electorals s’an de pagar i a bon preu.

  suponc que estareu a l’altura per a denunciaro i que tot el poble s’antere del favoritisme del peperos de beniganim cap a certes persones adinerades, en detriment una vegada mes dels mateixos de sempre.

 2. a vore xarli, et recomane que abans de tot t’ensenyes a escriure com cal i de la resta…ja vorem que ocorre!! et recorde que al llarg d’aquestos 8 anys s’han vist molts casos de favoritisme i amiguisme, però no vols vore-ho!

 3. ah si olé? digues kins favoritismes han hagut, i digues tambe els favoritismes que han hagut en els 25 anys de paco, i despres compares el progres de 25 anys i el dels 8 del psoe. I tambe mires com en l’avinguda de l’ortissa, els primers en fer-se cases van ser el peperos, i de fet gen afina al pp ha sigut la mes beneficiada, que ara tenen bons terrenys que valen molt, i damunt els xalets que eren il·legals ara han quedat dins del poble i damunt legalitzats, aixo si que no voleu vore-ho.

 4. La foto mol ben treta, ho diu tot. la cara de mafios que fa, el gest de fer callar, la pose de Tito Corleone, en fi matricula d´honor per al blog pujar una instantánea de lo que esta pasant per tota la comunitat.
  Personatjes que s´enriquixen de manera il.licita, afonant a la gent de a peu i damunt destrosant tot el terreno. Estos s´ajunten fan un cercle per als dels seu bando i la resta de persones al clavegueram.
  Per a mostra, l´accident del metro de valéncia, a dia de hui estic esperant que els culpables ixquen a la llum per poder jutjarlos.

 5. No es per res, pero les netejadores de l’institut no depenen de l’ajuntament, depenen d’una empresa privada que al mateix temps la contrata la conselleria d’educacio, i no crec que Jose Ramon tinga molta influencia en eixa conselleria.
  Ademes vaja enchufe, colocar a una cunyada de netejadora, jo l’aguera coloca de asesora, com els asesors que te l’actual alcalde.

 6. per al torero, si no se escriure correctament el valenciá, no es per culpa meva, sino per que durant mes de 10 anys, an estat els fasistorros de torn imposanme una llengua que no es la meua, ni la que parlen els meus pares ni la que parlen els veins del meu poble.

  de lo dels amiguismes dels ultims 8 anys efectivament no puc dirte que no han existit, estaria diguent algo que no es cert, pero Del que hi ha hagut en els últims 8 anys al què hi ha ara, hi ha un diferència abismal, i aço va en aument, si no, no mes tenim que asperarmos un poc i vorer com el ajuntament malven un patrimoni del poble a preu de risa.

  Un saludet i cuidao en el astat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s