Valoració personal de la nostra entrevista amb Puchades

Puchades va aconseguir convençer als seus, pero díficilment va donar resposta concreta a les preguntes plantejades

En termes molt generals, faig una valoració positiva de l’entrevista com no podría ser d’altra manera. Pero crec que en molts temes el senyor Puchades no va acabar de ser coherent, i no aclaría del tot els motius o la resposta de la pregunta.

De moment i per no desvelar res, valoraré tan sols les tres primeres parts de l’entrevista.

Respecte a la primera part, en relació a la pregunta sobre les mesures de la crisi evidentment res concret. No s’ha volgut mullar massa en les propostes, encara que s’ha de dir que la pujada d’impostos pareix que per al senyor Puchades és bona per combatir la crisi. Repecte a l’escollir o no l’empresa del poble, crec que això mateixa podría ser una mesura contra la crisi, de fet pega moltes voltes pero no aclarix el motiu el per que l’Ajuntament va triar l’empresa de fora.

Respecte a l’auditori, queda clar que el projecte s’ha rebaixat i és molt menys ambiciós que el que es proposava, de totes formes benvingut siga. Diu que l’altre projecte no li l’haveren admitit, pero de nou no diu els motius.

Respecte al poliesportiu, al menys ja tenim una fetxa aproximada de promesa, vorem si es compleix. De nou la pega i que no pareix admetre el senyor Puchades, és la compartició del poliesportiu amb les escoles. El senyor Puchades es deslliga de la crítica a la falta d’aparcament, pero pareix que de repent ja no hi ha pega, diu que fará un “montó de aparcaments” no se exactament en quins terrenys pero bé.

En quant a la compartició del poliesportiu a les escoles, el senyor Puchades respon que “No hi ha gent que utilitze les instal·lacions en horari escolar”, doncs jo crec que al meu pareixer entre les 9 i les 5 de la vesprada si que pot haver bastant gent, per els motius que siga, que vullga fer esport a ixa hora. Per això jo crec que el projecte es erroni en ixe sentit, i el que s’havera tingut que fer és un nou poliesportiu en algún altre lloc, i a més deixar en condicions les pistes de l’escola, pero no fusionar-les. Això de que segons Puchades els poliesportius els tiren a les afores per que val molts diners el terreny, pot ser un motiu, pero jo crec que altres motius també són la major amplitud de terreny, que no és molesta als veins, més llum, més tranquilitat, millors accesos ect…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s